تزریق ژل به لب چگونه است و چقدر ماندگاری دارد؟

به گزارش عکس پارسی، خبرنگاران: اگر دوست داشته باشید لب های تان برجسته تر و پُرتر به نظر برسند شاید تصمیم بگیرید که از تزریق ژل به لب یاری بگیرید. حجیم کردن لب ها می تواند با عمل جراحی یا با تزریق ژل انجام گردد. فیلر های لب، متداول ترین شیوه افزایش حجم لب ها هستند. تزریق ژل به لب، شیوه ای تهاجمی نیست و نسبت به عمل جراحی، ریکاوری بسیار کوتاه تری دارد. در تزریق ژل به لب، یکی از چند نوع فیلر به لب ها تزریق می گردد.

تزریق ژل به لب چگونه است و چقدر ماندگاری دارد؟

با بالا رفتن سن، ما به طور طبیعی کلاژن و چربی از دست می دهیم و این باعث می گردد پوست صورت، شُل و افتاده گردد و لب ها نیز بخشی از همین صورت هستند. فیلر های لب با جایگزین کردن کلاژن و چربی از دست رفته، اثر خود را می گذارند.

اول تصمیم بگیرید دوست دارید لب های تان چگونه به نظر برسند

اولین چیزی که باید در تصمیم گیری برای تزریق ژل به لب در نظر بگیرید این است که دوست دارید لب های تان چه فُرمی بشوند. آیا دوست دارید خط لب مشخصی داشته باشید یا اینکه می خواهید این قسمت را نیز پُر کنید تا لب ها حجیم تر به نظر برسند؟ دانستن جواب سوال هایی مانند این یاری تان می نماید تصمیم بگیرید چه نوع ژل یا فیلری برای تان مناسب تر است.

انتخاب نوع تزریق ژل

وقتی می خواهید نوع تزریق مورد نظرتان را انتخاب کنید باید انتخاب های پیش روی تان را بشناسید. کلاژن، معمول ترین نوع فیلر لب است. اما امروزه به ندرت استفاده می گردد، زیرا دوام چندانی ندارد و در ضمن می تواند سبب واکنش های آلرژیک در خیلی از افراد گردد.

امروزه فیلر های هیالورونیک اسید، پُرکاربردترین تزریق ها برای حجم و فرم دادن به لب ها هستند. هیالورونیک اسید ماده ای ژل مانند است که از باکتری ساخته شده است. هیالورونیک اسید با چسباندن خودش به مولکول های آب در پوست، ظاهری حجیم به لب ها می دهد. این فیلر ها به آرامی جذب می شوند و می توان آن ها را باریک و ضخیم کرد تا دقیقا به ظاهری که دوست دارید برسید.

چهار برند رایج از هیالورونیک اسید در بازار وجود دارد. معروف ترین و معمول ترین نوع آن رستیلان و ژووادرم هستند. این نوع فیلر ها تقریبا شش ماه ماندگاری دارند و ظاهری طبیعی تر ایجاد می نمایند. فیلر ولوور نیز جدیدترین محصول موجود در بازار است. ولوور بادوام ترین فیلر لب بوده، تورم ایجاد نمی نماید و جلوه ای بسیار طبیعی تر دارد. فیلر ولبلا نیر چهارمین محصول رایج برای تزریق ژل به لب است. این ژل برای کاهش خطوط اطراف دهان مناسب بوده و می تواند بدون اینکه لب ها را خیلی پُر کند، خطوط ملایم افقی لب را جلوه بدهد. ولبلا تقریبا 12 ماه ماندگاری دارد.

شما می توانید درمان را هر شش ماه یک بار تکرار کنید. دانشمندان دریافته اند تزریق های هیالورونیک اسید، پوست را تحریک می نمایند تا کلاژن بیشتری فراوری نموده و حجم دهی لب ها طبیعی تر جلوه کند.

عوارض تزریق ژل به لب

واکنش آلرژیک به هیالورونیک اسید، که یک مولکول طبیعی قند بوده و در سطح پوست وجود دارد، نادر است، اما این احتمال وجود دارد که برآمدگی ناشی از یک بافت ملتهب ایجاد گردد. این نوع فیلر اگر به قسمت نامناسبی از پوست تزریق گردد ممکن است برآمدگی هایی به وجود بیاورد، چیزی شبیه این که انگار به اندازه کافی عمیق تزریق نشده است. این برآمدگی ها با تزریق آنزیم هیالورونیداز رفع می شوند. هیالورونیداز می تواند ژل هیالورونیک اسید را حل نماید. عارضه جانبی بسیار نادر تزریق ژل، انسداد رگ های خونی است که باعث کاهش جریان خون در لب ها می گردد. این شرایط می تواند به بافت های لب آسیب بزند، اما معمولا پزشکان به راحتی متوجه این عارضه شده و فورا آن را رفع می نمایند.

تزریق ژل به لب چگونه انجام می گردد؟

پیش از هر چیزی باید به کلینیک و پزشکی مراجعه کنید که می دانید متبحر و متخصص است و از محصولات و مواد قابل اطمینان استفاده می نماید. اگر انتخاب پزشک به درستی صورت بگیرد، نسبت به درمان احساس بهتری خواهید داشت.

پزشک از بی حسی موضعی برای لب های تان استفاده می نماید. اگر از فیلر بووین (کلاژنی که از پوست گاو به دست می آید) بهره ببرید، پزشک ابتدا آن را روی پوست تان تست می نماید تا مطمئن گردد که نسبت به آن حساسیت ندارید. اگر پوست تان علائمی از آلرژی نشان داد، پزشک از این درمان برای تان استفاده نخواهد نمود و فیلر جایگزین دیگری را به شما توصیه می نماید.

پزشک از یک سوزن برای تزریق مقدار کمی از ماده بی حسی در داخل دهان تان استفاده می نماید تا لب های بالا و پایین کرخت شوند. در این مرحله ممکن است وقتی که سوزن با دهان تان تماس پیدا می نماید، سوزش خفیفی احساس کنید. وقتی لب های تان به اندازه کافی بی حس شدند، پزشک تان فیلر را مستقیما به لب های تان تزریق خواهد نمود. بعضی از افراد می گویند این کار باعث می گردد در چانه و گونه ها احساس خنکی نمایند. وقتی فیلر در داخل لب های تان است، ممکن است کمی احساس گزگز کنید.

بعد از تزریق ژل به لب

می توانید انتظار داشته باشید که بعد از تزریق ژل، لب های تان کمی متورم شوند. همچنین ممکن است متوجه لکه هایی قرمز رنگ شوید که نشاندهنده جای سوزن هایی هستند که به لب های تان تزریق شده اند. کبودی اطراف لب ها نیز از دیگر عوارض احتمالی است که رایج است و می تواند یک هفته طول بکشد. شاید لب های تان بعد از تزریق، به دلیل وجود فیلر، احساس متفاوتی داشته باشند. ممکن است تا یکی دو روز به سختی بتوانید لبخند بزنید، زیرا لب های تان کمی دردناک اند و این طبیعی است. پزشک شما به شما خواهد گفت که تا دو روز نباید به لب های تان فشاری وارد کنید.

چه کسانی نمی توانند تزریق ژل به لب انجام دهند؟

چنانچه دچار اختلال خود ایمنی یا سایر بیماری های ایمنی مرتبط با بیماری و یا تحت درمان پزشکی هستید نباید تزریق ژل به لب ها را انجام دهید. همچنین کسانی که از آلرژی های متعدد رنج می برند و یا سابقه قبلی واکنش نامطلوب نسبت به فیلر های پوستی دارند نیز گزینه های مناسبی برای تزریق ژل به لب نیستند.

حجم کدام قسمت از لب را می توان به یاری تزریق ژل افزایش داد؟

بسیاری از بخش های لب را می توان به یاری تزریق فیلر بهبود بخشید و حجم آن ها را افزایش داد:

  • نواحی اطراف حاشیه لب که ظاهر و زیبایی لب را برجسته می نماید
  • کمان لب
  • تزریق ژل به قسمت های اصلی لب های بالا و پایین جهت افزایش حجم و کامل بودن آن ها
  • خطوط گوشه دهان

آیا می توان تزریق ژل را تنها به یکی از لب ها تزریق کرد؟

بله، اما می تواند کمی خنده دار باشد. لب پایینی بیشتر افراد نسبت به لب بالا عظیم تر است بنابراین در این حالت تزریق ژل را می توان تنها در خصوص لب بالا انجام داد، اما تزریق ژل تنها به لب بالا باعث پیش آمدن لب می گردد. بطوری که لب فرد دچار حالتی نامتعادل می گردد؛ بنابراین بهتر است که تزریق ژل در هر دو لب صورت بگیرد. اما آنچه که پزشک در این شرایط انجام خواهد داد این است که بیشتر ژل را به لب بالایی تزریق می نماید و مقدار به جامانده را جهت برقراری تعادل ظاهری بین لب ها به لب پایین تزریق می نماید به طوری که هر دو لب دارای ظاهری زیبا و طبیعی شوند.

قبل از عمل تزریق ژل به لب چه اقداماتی باید انجام دهید؟

  • سه روز قبل از آغاز درمان از مصرف دارو های رقیق نماینده خود داری کنید. این دارو ها شامل مسکن ها، ویتامین E و روغن ماهی می باشد. چنانچه سابقه زخم های سرد دارید حتما این مورد را به اطلاع پزشک برسانید تا در صورت لزوم دارو های پیشگیرانه برای شما تجویزکند.
  • اگر قبل از تزریق ژل به لب ها دچار زخم های سرد، اثر زخم، جوش یا هرگونه سوزش و تحریک پوستی شده اید حتما این موضوع را با پزشک در میان بگذارید.
  • از دو هفته قبل درمان تزریق ژل به لب ها، برنامه ریزی کنید.
  • روز قبل و بعد از تزریق ژل به لب ها از استفاده از تمامی محصولات رتینول A خودداری کنید.
  • از استفاده از دارو های ضد انعقاد (رقیق نماینده خون) مانند آسپرین، نورروفن و ... و همچنین مکمل های گیاهی مانند ویتامین E و مکمل های روغن ماهی به مدت دو هفته قبل و بعد از درمان اجتناب کنید.

نتیجه تزریق ژل به لب چقدر طول می کشد تا معلوم گردد؟

معمولا خیلی زود می توان نتیجه تزریق ژل به لب را مشاهده کرد. با این حال این را هم از قلم نیاندازید که لب های تان پس از تزریق ژل متورم خواهند شد. میزان ورم لب ها در بین افراد متغییر است. تا زمانی که تزریق ژل صورت نگیرد نمی توان میزان متورم شدن آن ها را پیش بینی کرد. معمولا توصیه می گردد در صورتی که ظرف چند روز ابتدایی پس از تزریق، کار های مهمی دارید تزریق ژل را به تعویق بیندازید. به منظور کاهش ورم لب ها پس از تزریق ژل توصیه می گردد که اقدامات زیر را انجام دهید:

  • روز پس از درمان بطور متناوب بر روی لب های خود یخ بگذارید.
  • به هنگام خوابیدن زیر سر خود را بلندتر کنید.
  • تا 24 ساعت پس از تزریق ژل به لب ها از انجام هرگونه فعالیت ورزشی خودداری کنید.
  • روز پس از درمان از دریافت دوش با آب گرم بپرهیزید.

در دوران نقاهت بروز کبودی های جزئی و گاهی نامتوازن بودن لب ها بصورت خفیف عادی است.

آیا می توان در دوران بارداری و شیردی از تزریق ژل به لب ها استفاده کرد؟

گرچه ژل های تزریقی از محصولات طبیعی ساخته شده اند، اما در ساخت آن ها مواد بیهوش نماینده نیز بکارگرفته شده است که نمی توان از آن ها در دوران بارداری یا شیردهی استفاده کرد. همچنین تا به حال در خصوص بکارگیری این محصولات در دوران بارداری یا شیردهی هیچگونه آزمایش صورت نگرفته است. در حالی که در بعضی از کلینیک ها تزریق ژل به لب ها حتی بر روی زنان باردار و شیرده نیز صورت می گیرد، اما توصیه می گردد که از رفتن به این مکان ها اجتناب کنید، زیرا یک پزشک باتجربه و معتبر هرگز چنین کاری نمی نماید.

منبع: healthline

منبع: برترین ها
انتشار: 1 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: par30pix.ir شناسه مطلب: 1032

به "تزریق ژل به لب چگونه است و چقدر ماندگاری دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تزریق ژل به لب چگونه است و چقدر ماندگاری دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید