ایروان ، پایتخت ارمنستان

به گزارش عکس پارسی، اصلاً دیدن بازار ها در همه سفر های گردشگری لذت بخش است. گذشته از خرید سوغاتی شما با محصولات و صنایع دستی آن خطه آشنا می شوید و کلی بازار گردی و ویترین گردی هم به سفرتان اضافه خواهید کرد.

ایروان ، پایتخت ارمنستان

با ما سفر کنید و با تور ارمنستان از کشور جذاب همسایه دیدن کنید و شهر زیبای ایروان را ببینید.

امروز با خبرنگاران به مقصدی ایده آل سر می زنیم که در کنار زیبایی ها و جاذبه های دیدنی بی نظیرش بازار های شگفتی هم دارد که می تواند حسابی در سفر سرگرمتان کند. به شهری که از نظر تاریخی و فرهنگی بسیار غنی است. ایروان که اتفاقاً نزدیک ایران خودمان هم هست و چندی پیش مطلبی راجع به راهنمای سفر به ارمنستان را هم برایتان در همین مجله نوشتیم. صفحه گردشگری مان را همراهی کنید تا سری به بهترین دیدنی های ایروان بزنیم.

جاهای دیدنی ایروان

  • شیرینی فروشی گراند کندی

    برای گردشگرانی که به ارمنستان و به طور خاص به ایروان سفر می نمایند، سر زدن به شیرینی فروشی گرند کندی (Grand Candy) از واجبات است. چه شما به شیرینی علاقه داشته باشید یا نداشته باشید، به محض اینکه از ارمنستان باز گشت همه از شما خواهند پرسید که به این مکان هم رفته اید یا نه؟ چرا که یکی از یادواره هایی از ایروان است که به دلیل مزه های خوبش هیچگاه از خاطرمان نمی رود. درواقع این یک توقف اجباری در میان گشت و گذارتان خواهد بود. این شیرینی فروشی یک نوع شیرینی شبیه به دونات مغز دار را سرو می نماید که حتماً باید با کاکائوی داغ و به صورت گرم و ترد میل کنید. به نام پونشیکانوتس (Ponchikanots) که اصلاً در تاریخ این شهر ریشه دوانده.

  • موزه نسل کشی ارامنه

    راجع به نسل کشی ارامنه صد در صد شنیده اید. در کشور ارمنستان برای زنده نگه داشتن یاد قربانیان این سرزمین، موزه نسل کشی ارامنه (Tsitsernakaberd) را بر پا نموده اند که پس از چندی تبدیل به یکی از جاذبه های گردشگری در ایروان شده است. از ابتدای بازگشایی این موزه، شعله ای جاویدان درست در وسط این یادبود قرار گرفته است که از همان ابتدا روشن شده و سال هاست باقی مانده است. در واقع این کار برای ادای احترام به همه قربانیان این نسل کشی است. گردشگران و مسافران چه داخلی و چه خارجی هنگام بازدید از این موزه در آنجا گل می گذارند و با اطلاعاتی که می گیرند درک بهتری از مقاومت ارمنستان در برابر این این رویداد تاریخی پیدا می نمایند.

  • یادمان سردارآباد

    سردارآباد (Sardarabad) مکانی مناسب برای عکاسی است. از سنگ سرخ و معروف ارمنستان ساخته شده تا شاهدی باشد برای ملتی که رویدادهای زیادی را به دلیل استقلال طلبی از سر گذرانده اند. این جا ، برای گرامی داشتن قهرمانان جنگ سردارآباد ساخته و یک بنای تاریخی برای بازدید توریست ها و مسافران شد؛ حتی اگر علت ساخت آن جذب گردشگر هم نبوده است اما بسیاری بازدید نمایندگان در سفر به پایتخت ارمنستان به آنجا سر می زنند. تابش و انعکاس نور خورشید بهترین یادگاری ها را برای آلبوم خاطراتتان به شما هدیه خواهد نمود.

  • بازار ورنیساژ

    اصلاً دیدن بازار ها در همه سفر های گردشگری لذت بخش است. گذشته از خرید سوغاتی شما با محصولات و صنایع دستی آن خطه آشنا می شوید و کلی بازارگردی و ویترین گردی هم به سفرتان اضافه خواهید کرد. خوشبختانه بازاری در ایروان وجود دارد که چیزی شبیه به آدینه بازار خودمان است. البته روباز است و وسایل عتیقه و گاهی دسته دوم هم می فروشد. به نام ورنیساژ (Vernissage) که هر چیزی را که برای خرید در نظر دارید می توانید همین جا پیدا کنید. صنایع دستی مانند گلیم های دست بافت، کیف های دست دوز، زیورآلات دست ساز و پوشاک، لوازم آشپزخانه، اسباب بازی، خوراکی و چه و چه و چه را در این بازار خواهید دید.

  • موزه و پلکان آبشار

    یکی از جاذبه های اصلی ایروان آبشار (Cascade) است که پلکان عظیمی در محیطی باز را به نمایش گذاشته است. از تراس های متعددی تشکیل و با مجسمه ها و تعدادی تندیس های هنری تزئین شده است. گل کاری ها و گیاهان سرسبز محوطه نیز به زیبایی آن افزوده است. اگر به این مکان سر زدید می توانید یک عصر دلپذیر را در کافه های اطراف این جاذبه دیدنی بگذرانید و یا وعده ای را در رستوران های آن سپری کنید. بعضی از بهترین کافه ها و رستوران های ارمنستان اینجا هستند. مناظر خیره نماینده ای دارد و کوه آرارات را به وضوح خواهید دید. خوب است از موزه هنری هم که داخل این پلکان واقع شده دیدن نموده وخاطره خوبی از سفرتان برای خود بیاورید.

  • گالری ملی ارمنستان

    مجموعه ای از آثار دیدنی هنر اروپایی را می توانید در گالری ملی ارمنستان (National Gallery of Armenia) از نظر بگذرانید. مجموعه ای بزرگ و دیدنی که با هنرهای ارمنی آمیخته است و در طبقه چهارم و پنجم نگهداری می گردد. نقاشی های پیروزی که شاید بتوان گفت از نقاط قوت این مجموعه دیدنی به شمار می فرایند. صحنه هایی از افسانه های ارمنی و رویداد های مختلف تاریخی در نقاشی های سورنیانتس به تصویر کشیده شده و نقوش رنگارنگ، چشم نواز و خیره نماینده ای را به نمایش گذاشته است.

  • مسجد آبی

    ارمنستان هم مسجد دارد. البته تنها مسجد فعال ایروان است که با هزینه ایرانیان باز سازی شده و مورد استفاده قرار می گیرد. هشت مسجد دیگر هم تقریباً از سال 1765 در این ناحیه وجود داشته، اما در اوایل قرن بیستم توسط حکومت شوروی بسته شده اند. مسجد آبی ارمنستان هم در دهه 1990 دوباره راه اندازی شد و تزیینات زیبایی دارد. هرچند داخل این مسجد بسیار ساده است اما نمای بیرونی به خصوص گنبد مسجد با کاشی کاری های زیبا و دیدنی تزئین شده و مناره کوچک و باغی سرسبز دارد که با آبنما و گل های رنگارنگ پر شده است.

  • کلیسای سنت گریگور

    قرن هاست که ارامنه را مردمان مسیحی می شناسیم و کسی در این کشور حتی به یاد هم نمی آورد که اجدادش مثلاً در زمان های دور حتی، چندین خدا را می پرستیدند. در نتیجه ارمنستان پر است از کلیسا های دیدنی با معماری های خاص و خارق العاده. یکی از آنها کلیسای سنت گریگور (Saint Gregory the Illuminator Cathedral) است که هنوز هم بزرگترین کلیسای ارمنی دنیا به حساب می آید، مجموعه ای بزرگ که خود شامل سه کلیسا می گردد. ساخت این بنا در ایروان 4 سال زمان برده و یکی از مقاصد گردشگری برای مسافران و توریست های این شهر و یا حتی کل ارمنستان است.

  • تئاتر اپرای ایروان

    بخشی از فرهنگ ارمنستان را در همین سالن تئاتر اپرای ایروان (Yerevan Opera Theater) می توانید ببینید. در سال 1933 در دوران حکومت شوروی سابق بازگشایی شد و از آن پس این سالن شاهد اجرای بسیاری اپراها و تئاتر های پیروز و شگفت انگیز بود. شاخص ترین اجراهای هنرمندانه باله و نمایش های حیرت انگیز هم در این سالن تاریخی اجرا شدند که می توان از اپراهای بی نظیر روسی نام برد. همچنین نمایش دریاچه قو اثر چایکوفسکی، معروف ترین اپرای انوش اثر آرمن تیگرانیان هم در این سالن اجرا رفته اند.

برای دیدن ویدئوی این مطلب اینجا کلیک کنید

منبع: پیام دلتا
انتشار: 2 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: par30pix.ir شناسه مطلب: 763

به "ایروان ، پایتخت ارمنستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ایروان ، پایتخت ارمنستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید