روش های متنوع برای پخت شلغم

به گزارش عکس پارسی، اگر به دنبال تنوع در پخت شغلم هستید این مطلب را از دست ندهید.

روش های متنوع برای پخت شلغم

به گزارش ، شغلم یک ماده غذایی است که به وفور در مزرعه ها و یا در فروشگاه های محلی یافت می گردد و می توان به روش های گوناگون از عطر و طعم آن استفاده نمود.

شلغم از نظر ریشه قدری شبیه به تربچه، ولی بیشتر به سیب زمینی شباهت دارد، به خصوص در زمان پخت! شلغم را می توان به اشکال مختلف از جمله، سرخنموده، گریل نموده، آبپز، برشته در فر و یا حتی خام مصرف نمود. اگر شما به دنبال تنوع در پخت شغلم هستید با ما همراه باشید.

1- تازه ترین شلغم ها را برای پخت انتخاب کنید.

شلغم تازه دارای پوست سخت و سفت و ریشه های سبز رنگ است که با لمس کردن می توان به این موضوع پی برد.

هرگز از شلغم هایی که لکه های قهوه ای دارند استفاده نکنید.

شلغم کهنه ممکن است پس از پخت طعم تلخی داشته باشد.

2- با یک چاقوی تیز، ریشه سبز شلغم را جدا کنید.

3- شلغم را زیر شیر آب سرد بشوئید.

به این طریق هرگونه آلودگی و باکتری را از شلغم دفع می کنید.

4- پوست شلغم را با چاقوی تیز بگیرید.

اگر پوست شلغم ترک خورده باشد شما باید لایه های زیرین و اطراف قسمت ترک خورده را نیز جدا کنید. درست مثل پوست کندن پیاز!

گریل را گرم کنید. 500 گرم شلغم را پوست بکنید و چهار قاچ نمائید.

برش های شلغم را به سیخ فلزی بکشید و دو طرف آن ها را با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون کاملا چرب کنید.

رویشان نمک و فلفل بپاشید و آن ها را روی گریل بپزید.

تقریبا دو دقیقه برای هر طرف سیخ ها کافی است.

شلغم ها را برای پذیرائی در بشقاب بگذارید.

اکنون 1 قاشق سوپخوری سیر رنده نموده را در 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سیر طلائی رنگ گردد.

تابه را از روی حرارت بردارید و 2 قاشق سوپخوری جعفری خرد نموده و 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه به سیر بیفزائید و مخلوط کنید.

سس فراهم نموده را روی شلغم ها بریزید و خوراک را با 1 قاشق چایخوری پوست لیموی رنده نموده میل کنید.سرخ کردن

1 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد.

آن گاه 1 پیمانه پیاز خرد نموده را در تابه بریزید و تفت دهید.

3-4 عدد شلغم پوست کنده را خلالی خرد کنید (درست مثل خرد کردن سیب زمینی برای سرخ کردن).

اکنون شلغم را همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی درون تابه بریزید و 5 دقیقه تفت دهید.

اینک حرارت اجاق را قدری ملایم تر کنید و صبر کنید تا شلغم نرم گردد.

حالا به خوراک نمک و فلفل بزنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

شلغم سرخنموده را گرم و به همراه 1 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه، میل کنید.برشته کردن شلغم در فر

فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید.

750 گرم شلغم را پوست بکنید و چهارقاچ کنید.

1 قاشق سوپخوری کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آب کنید.

شلغم ها را همراه با قدری نمک و فلفل در تابه بریزید و با قاشق هم بزنید تا تکه های شلغم به کره آغشته گردد.

شلغم را به صورت یک لایه در سینی نسوز بچینید.

به گونه ای که بینشان فاصله باشد و آن ها را 25-30 دقیقه در فر بپزید تا نرم و طلائی رنگ گردد.

یک بار شلغم ها را زیر و رو کنید تا همه قسمت هایشان برشته و طلائی رنگ گردد.

خوراک را داغ میل کنید.

منبع: زندگی آنلاین

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 27 اردیبهشت 1398 بروزرسانی: 30 فروردین 1399 گردآورنده: par30pix.ir شناسه مطلب: 123

به "روش های متنوع برای پخت شلغم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش های متنوع برای پخت شلغم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید