کتاب که به چاپ می رسد، هیچ کس نمی خواهد نویسنده را ببیند

به گزارش عکس پارسی، خبرنگاران : نویسنده کتاب نورالدین پسر ایران گفت: نویسنده، راوی را به سختی پای کار می آورد، به او یاری می نماید که مطالب را بیاد بیاورد اما متاسفانه تا کتاب چاپ می گردد، هیچ کس نویسنده را نمی شناسد و نمی خواهد بشناسد.

کتاب که به چاپ می رسد، هیچ کس نمی خواهد نویسنده را ببیند

جهت دریافت مشاوره خدمات طراحی لوگو از بهترین و باتجربه ترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی لوگو و آرم تجاری تا برندینگ حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

معصومه سپهری، نویسنده کتاب نورالدین پسر ایران درباره فرایند چاپ کتاب خاطرات نورالدین عافی به خبرنگار کتاب خبرنگاران، گفت: نویسنده ها در این جهت، یک راه طولانی را طی می نمایند. اینکه چه طور راوی را پای کار می آورند، چه طور به او یاری می نمایند که مطالب یادش بیاید و خیلی زحمت های دیگر هست اما متاسفانه تا کتاب چاپ می گردد، هیچ کس نویسنده را نمی شناسد و نمی خواهد بشناسد.

وی که هفته گذشته در پنجمین جایزه جلال، کتابش شایسته تقدیر دانسته شد، با اشاره به بعضی کتاب هایی که چاپ شده اند اما اقبال خوبی میان مردم نداشته اند، می گوید: صدها و هزاران راوی داریم و کتاب های عده ای از راویان چاپ شده است. آیا کتاب های همه با هم برابرند و یکسان خوانده شده اند؟ این یک واقعیت است که اگر همه هم درباره کتاب تبلیغ نمایند، اگر کتاب جاذبه نداشته باشد، خوانده نمی گردد.

سپهری درباره حمایت هایی که از این کتاب شده است، گفت: جلسه رونمایی برای این کتاب گرفتند، در حالی که برای کتاب قبلی ام -لشکر خوبان- با وجود کتاب سال و کتاب برگزیده ربع قرن شدن اش هیچ اتفاقی نیافتاد، هیچ جلسه ای برایش برگزار نشد و بدون معرفی ماند. این کتاب جدیدا دوباره چاپ شده است.

وی با اشاره به اینکه چاپ کتاب هم به نوعی به قوام ناشر یاری می نماید، گفت: انتشارات سوره مهر، برای نورالدین پسر ایران رونمایی گرفت.

سپهری اضافه نمود: اتفاق دیگری که برای کتاب افتاد، رسیدن زودهنگام این کتاب به دست رهبر معظم انقلاب بود و لطف ایشان به کتاب، باعث شد زودتر از حرف همه، این کتاب توسط ایشان مطرح گردد.

وی درباره این اتفاق گفت: با اینکه این اتفاق شیرین بود اما عده ای که نمی دانم از چه زاویه ای به این مطلب نگاه می نمایند، طور دیگری با کتاب رفتار کردند. گفتند این ها کتاب های دولتی اند و حمایت می شوند و... در حالی که کتاب ضعیف را زمین و زمان بخواهند دست بدست هم بدهند، نمی توانند بزرگش نمایند اما کتاب خوب را می توان با تعریف، خوب نگه داشت.

نویسنده کتاب نورالدین پسر ایران درباره کتابش گفت: پنج سال، نوشتن و چاپ این کتاب به طول انجامید. آغاز کار این گونه بود که سال 83، 40ساعت ضبط صدای خاطره گویی را بدست گرفتم و بعد از آن، مدام مصاحبه های تکمیلی بصورت تلفنی و حضوری، با دوستان آقای عافی و...انجام گرفت.

سپهری که خود یک همسر جانباز است، می گوید: برعکس کتاب نورالدین، به کتاب لشکر خوبانم توجهی نشد. بعد از دا توقعمان این بود که توجهی جدی به حوزه خاطره نویسی بگردد. در این حوزه، وقت، دقت و انرژی زیادی گذاشته می گردد تا وقتی کتاب بدست مخاطب می رسد، فکر نکند داریم قضاوت می کنیم یا کالایی را تبلیغ می کنیم، بلکه ببیند این زندگی واقعی انسان است.

این فعال عرصه ادبیات پایداری اضافه نمود: این خاطرات باید طوری نوشته شوند که چیزی به چشم نزند، بلکه مردم را با شهدا و جانبازان آشنا کند و دوستشان داشته باشند. نظر و اقبال مردم به آقای عافی هم نشان می دهد که این کتاب خوب نوشته شده، چرا که اگر کتاب ضعیفی بود، برخورد مردم با ایشان هم به گونه دیگری بود.

منبع: تسنیم
انتشار: 26 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: par30pix.ir شناسه مطلب: 749

به "کتاب که به چاپ می رسد، هیچ کس نمی خواهد نویسنده را ببیند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کتاب که به چاپ می رسد، هیچ کس نمی خواهد نویسنده را ببیند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید