آشنایی با غذاهای سنتی ارمنستان، عکس

به گزارش عکس پارسی، زمانی که نام ارمنستان به زبان می آید همه ما یاد طبیعت بکر و کوهستانی آن می افتیم در کنار جاذبه های گردشگری و تاریخی فراوان این کشور چشیدن و تست کردن غذا های سنتی ارمنستان یکی از بهترین و تکرار نشدنی تجربه های سفرتان خواهد بود از این رو می خواهیم به معرفی تعدادی غذا های سنتی ارمنستان بپردازیم.

آشنایی با غذاهای سنتی ارمنستان، عکس

با ما سفر کنید و با تور ارمنستان ارزان از کشور جذاب همسایه دیدن کنید و شهر زیبای ایروان را ببینید.

1. کوفته گوشت گاو :

کوفته گوشت یکی از غذا های اصیل ارمنستان و جز یکی از غذا های ملی این کشور به شمار می رود که در اصل یک نوع کوفته قلقلی هست که قدمت آن به دوران امپراطوری عثمانی باز می گردد.به تمامی مسافران تور ارمنستان که به این کشور زیبا سفر می نمایند تجربه یک بار خوردن این غذای لذیذ را پیشنهاد می دهیم مطمئن شوید پشیمان نخواهید شد.

2.نان تافتون با پنیر :

این نان در ارمنستان به نام لامدز و یا لامکین هم شناخته شده است که زمان آماده شدن آن کمتر از بیست دقیقه زمان می برد و از فقط از آرد و پنیر محلی پخته می گردد.این غذا میان وعده خوب و مقوی در طول سفرتان خواهد یود حتما آن را میل کنید.

3. گوشت گوساله همراه با سس انار :

انار یکی از سمبل های ارمنستان می باشد که در بیش تر سس ها ، چاشنی ها و غذا های ارمنی به کار می برند.این غذا هم یکی از آن دسته غذا های تهیه شده با انار می باشد که آن را به گونه ای منحصر به فرد نموده و تمامی مسافران تور ارمنستان در روز اول سفر با آن آشنا خواهند شد.

4. دلمه یودالی :

یکی دیگر از غذا های سنتی ارمنستان دلمه یودالی است که از گوشت لطیف بره و میوه های خشک را به صورت کاملا حرفه ای در برگ کلم می پیچند.بهه طور کلی دلمه را در کشور های مختلف به سبک های مختلفی درست می نمایند اما این نوع دلمه یکی از منحصر به فرد ترین دلمه های جهان می باشد.

منبع: گردشبان
انتشار: 11 آذر 1399 بروزرسانی: 11 آذر 1399 گردآورنده: par30pix.ir شناسه مطلب: 1242

به "آشنایی با غذاهای سنتی ارمنستان، عکس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با غذاهای سنتی ارمنستان، عکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید