آماری از مصرف ماهی در بین شهروندان تهرانی
به گزارش عکس پارسی، به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سید سعید راد با تاکید بر نقش مصرف انواع ماهی و آبزیان در تامین سلامت جامعه اظهار کرد: اگر خواهان شهری سالم با شهروندانی سالم هستیم، همه باید تلاش کنیم تا سرانه مصرف ماهی در تهران افزایش یابد و ما نیز در سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران تلاش می کنیم تا سهم ماهی را در سفره خانواده ها افزایش دهیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در جهان 21 کیلوگرم است که این اندازه در کشورهای پیشرفته به 30 تا 35 کیلوگرم می رسد، گفت: سرانه مصرف ماهی در ایران 11 کیلو و 200 گرم است که این نسبت در تهران، 10 کیلو و 700 گرم و نیم کیلوگرم کمتر از سرانه کشور است که با میانگین جهانی فاصله زیادی دارد.
وی با اشاره به اینکه میادین میوه و تره بار از مهم ترین مراکز عرضه ماهی و آبزیان در تهران هستند، شرح داد: انواع ماهی در میادین میوه و تره بار به طور میانه 15 درصد ارزان تر از میانگین قیمت این محصولات در سطح شهر عرضه می شود و بر اساس آخرین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت برخی از ماهی ها همچون ماهی بیگ هد و ماهی فیتوفاگ، نسبت به نرخنامه قبلی این سازمان کاهش داشته است.
راد با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم ماهی قزل آلای رنگین کمان 30 هزار تومان و قزل آلای گوشت نارنجی 31 هزار تومان است، افزود: هر کیلوگرم ماهی قزل آلای رنگین کمان زنده 33800 تومان و قزل آلای گوشت نارنجی زنده نیز 35 هزار تومان در میادین میوه و تره بار به فروش می رسد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر اینکه رعایت بهداشت و تامین سلامت مواد غذایی از اصلی ترین اولویت های این سازمان است، گفت: حضور تمام وقت بیش از 20 دامپزشک و نظارت دقیق و مستمر کارشناسان تغذیه بر فرایند عرضه محصولات غذایی به ویژه انواع ماهی و آبزیان، مهم ترین عامل اطمینان بخش در مورد بهداشت و سلامت مواد غذایی در میادین میوه و تره بار برای شهفرایندان عزیز است.
منبع: خبرگزاری تسنیم
منبع: اُکالا