طرز تهیه توپ پنیر و انار (تزیین انار شب یلدا)
به گزارش عکس پارسی، با نزدیک شدن به شب یلدا، بازار ایده ها و تزیینات شب یلدا حسابی داغ است. به همین دلیل شما را با طرز تهیه توپ پنیر و انار شب یلدا آشنا میکنیم.

هر سال چند روز قبل از شب یلدا، بانوان خوش ذوق و با سلیقه به فکر اجرای ایده های جدید و جذاب برای هرچه زیباتر برگزار نمودن آیین شب یلدا می افتند. از طراحی و ساخت کاردستی های یلدایی بامزه گرفته تا تهیه شمع یلدا و انواع پیش غذا، غذا، کیک و دسرهای یلدایی خوش رنگ و خوشمزه.
شما می توانید نمونه های زیادی از ایده های یلدایی را در پست مربوط به شب یلدا با منوی خبرنگاران در سایت خبرنگاران پیدا کنید و از هر یک از آن ها ایده بگیرید.
در اینجا اما با یک دستور جدید و جالب و بسیار ساده به نام طرز تهیه توپ پنیر و انار در خدمت شما هستیم تا بتوانید یک پیش غذای بسیار زیبا و شکیل برای سفره یلدای امسال تهیه کرده و همه مهمانان را غافل گیر کنید.
مواد لازم برای تهیه توپ پنیر و انار شب یلدا:
پنیر چدار رنده شده | 1 پیمانه |
پنیر خامه ای | 1 پیمانه |
دانه انار | 1 پیمانه |
کره | 1 ق غذاخوری |
گردو (ترجیجا برشته شده) | 1/4 پیمانه |
سیر رنده شده | 1 حبه |
رزماری تازه | 1 ق چای خوری |
آویشن تازه | 2 ق چای خوری |
جعفری تازه | 1 ق غذاخوری |
رنده پوست لیمو | 1 ق چای خوری |
فلفل سیاه | 1/8 ق چای خوری |
جعفری خرد شده برای تزیین | 1 ق چای خوری |
طرز تهیه توپ پنیر و انار شب یلدا:
- برای تهیه توپ پنیر و انار، ابتدا یک دستمال آشپزخانه را به صورت یک لا، کف یک بشقاب پهن کنید.
- دانه های انار را روی دستمال بریزید و لایه دیگر دستمال را روی انارها قرار دهید.
- به آرامی، با کف دست روی دستمال فشار آورید تا آب اضافه انارها گرفته شود.
- سپس بشقاب را داخل یخچال قرار دهید و به سراغ درست کردن توپ پنیری بروید.
- حالا پنیر خامه ای، کره، پنیر چدار رنده شده را داخل مخلوط کن ریخته و آن ها را کمی هم بزنید تا پنیر و کره در دمای اتاق کمی از سفتی در بیایند.
- رزماری، آویشن و جعفری را خرد کنید.
- گردو، سیر رنده شده، رزماری، آویشن، جعفری خردشده، رنده پوست لیمو و فلفل سیاه را به پنیرها اضافه کرده و همه مواد را حدود یکی، دو دقیقه مخلوط کنید تا باهم ترکیب شده و یک دست بشوند.
- یک تکه سلفون روی سطح کار (میز، کانتر آشپزخانه یا کابینت) کشیده و مواد داخل مخلوط کن را گوشه سلفون بریزید.
- گوشه دیگر سلفون را روی مواد کشیده و با دست، به آرامی مواد را به شکل توپ دربیاورید. لازم نیست در این مرحله، توپ پنیری شما بی نقص و خیلی گرد باشد.
- حالا بسته به زمانی که در اختیار دارید، توپ پنیری را بین 1 ساعت تا 2 روز داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد حسابی باهم ترکیب شوند.
- بعد از مدت زمان ذکرشده، ظرف را از یخچال خارج کرده و سلفون روی آن را بردارید.
- دوباره سعی کنید با یک تکه سلفون تمیز و با کمک دست، آن را به شکل گرد و صاف دربیاورید.
- ظرف انارها را نیز از یخچال خارج کنید و دستمال ها را از زیر و روی انارها بردارید.
- توپ پنیری را وسط یک بشقاب تخت قرار دهید.
- حالا با دست از دانه های انار برداشته و به آرامی سطح توپ پنیری را با دانه های انار بپوشانید به طوری که هیچ نقطه سفیدی دیده نشود.
- وقتی تمام سطح توپ با دانه های انار پوشانده شد، دوباره در صورت نیاز با دست به توپ شکل دهید تا کاملا گرد و صاف به نظر برسد.
- مقداری جعفری خردشده برای تزیین روی توپ پنیر و انار ریخته و آن را همراه با کراکر یا نان تست داخل ظرف مورد نظر سرو نمایید.
- بهتر است حدود 30 دقیقه قبل از سرو، توپ پنیر و انار را از یخچال خارج کنید تا دمای آن به اندازه مناسب برسد.
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.com