طرز تهیه دونات خانگی ، یک سورپرایز خوشمزه برای روزهای قرنطینه

به گزارش عکس پارسی، فرقی ندارد اهل کجا باشید، در همه جای جهان عاشقان دونات برای خوردن این نان شیرین خوشمزه سر و دست می شکنند. در این مطلب طرز تهیه دونات خانگی آموزش داده شده است.

طرز تهیه دونات خانگی ، یک سورپرایز خوشمزه برای روزهای قرنطینه

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، دونات در بسیاری از کشورها هواداران دو آتیشه دارد و همین محبوبیت باعث شده در شکل ها و مزه های متنوع تهیه گردد. اگر شما هم از عاشقان دونات هستید، با این دستور تهیه می توانید به راحتی برای خود و خانواده تان دونات های خوشمزه آماده کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه صبحانه سوئیسی | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم

طرز تهیه نان باگت در خانه | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم

طرز تهیه نان لواش در خانه | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم

طرز تهیه نان تافتون در خانه | در روزهای قرنطینه دست به کار شویم

  • مواد لازم

آرد: 5 پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

شکر: نصف پیمانه

کره: 80 گرم

شیر: نصف پیمانه

وانیل: نصف قاشق چای خوری

نمک: کمی

  • طرز تهیه و دستور پخت

1. ابتدا برای عمل آوری خمیر مایه 2 قاشق سر خالی خمیر مایه را با نصف پیمانه آب ولرم و یک قاشق چای خوری شکر داخل ظرف ریخته، در آن را ببندید و 15 دقیقه به آن فرصت بدهید تا عمل بیاید.

2. آرد را 3 بار الک کنید و نمک را به آن بیافزایید. کره و شکر را با همزن مخلوط کنید تا رنگ کره روشن گردد. حالا تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید. خمیر مایه آماده شده را همراه شیر ولرم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. حالا حدود 4 پیمانه آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا به شکل خمیری یک دست درآید.

3. باقی آرد را روی تخته بپاشید و خمیر را روی تخته منتقل کنید و به قدری ورز دهید تا به دست نچسبد. باید خمیر را حدود 80 تا 100 مرتبه رو تخته بکوبید. هرچه خمیر بیشتر روی تخته کوبیده گردد لطیف تر می گردد.

4. خمیر را داخل کاسه ای که از قبل چرب نموده اید قرار دهید روی آن را با چاقو به شکل علامت + خراش دهید. سلفون بکشید و با پارچه یا هوله بپوشانید تا ظرف گرم نگه داشته گردد. اجازه دهید خمیر حدود 40 دقیقه در این حالت بماند.

5. خمیر را بیرون آورده و دوباره ورز دهید تا پف خمیر گرفته گردد. این کار از ترک خوردن خمیر زمان سرخ کردن جلوگیری می نماید. روی تخته را دوباره آرد بپاشید با وردنه خمیر را به قطر یک سانت باز کنید. با استفاده از قالب دونات خمیر را قالب بزنید و آنها را جداگانه روی کاغذ روغنی قرار دهید. با استفاده از همان پارچه دوباره روی خمیرهای قالب زده را بپوشانید. (استراحت دوم)

6. برای سرخ کردن دونات ها، داخل ظرف گودی روغن بریزید و اجازه دهید با حرارت کم داغ گردد. دونات ها را به یاری کاغذ روغنی به داخل روغن بیاندازید. دونات باید داخل روغن شناور باشد. با استفاده از قاشق بر روی دونات ها روغن بریزید تا یک دست سرخ گردد. حتما از شعله با حرارت کم بهره ببرید تا دونات کاملا مغز پخت گردد. دونات های سرخ شده را داخل توری یا روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.

7. می توانید دونات های خود را با شکلات تخته ای آب شده یا پودر قند تزئین کنید.

بیشتر بخوانید:

کافی شاپ در خانه | راهنمای کامل درست کردن موکا

کافی شاپ در خانه | راهنمای کامل درست کردن قهوه فرانسه

کافی شاپ در خانه | راهنمای کامل درست کردن شیر نسکافه

کافی شاپ در خانه | راهنمای کامل درست کردن ماکیاتو

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 3 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: par30pix.ir شناسه مطلب: 884

به "طرز تهیه دونات خانگی ، یک سورپرایز خوشمزه برای روزهای قرنطینه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دونات خانگی ، یک سورپرایز خوشمزه برای روزهای قرنطینه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید