هرآنچه برای کاشت ناخن کوتاه باید بدانید (به همراه طرح های شیک و زیبا)
به گزارش عکس پارسی، دلایل زیادی برای کاشت ناخن کوتاه برای علاقه مندان به این کار وجود دارد. شاید به یک عروسی یا ملاقاتی مهم دعوت شده اید، شاید می خواهید خانمی مرتب و خوش سلیقه به نظر برسید، یا ممکن است برای بلند کردن ناخن های خود مشکل داشته باشید. در هر صورت انگیزه اصلی هر چیزی که باشد، کاشت ناخن زیر نظر یک متخصص حرفه ای و با متریال باکیفیت می تواند شما به هدف زیبایی ای که در نظر دارید در راحت ترین روش ممکن برساند.
هر آنچه برای کاشت ناخن کوتاه باید بدانید
همانطور که می دانید کاشت ناخن ها نه تنها به زیبایی انگشتان شما یاری می نماید، بلکه برای کسانی که ناخن هایی شنماینده دارند یا از روی استرس ناخن می جوند، می تواند رویه ای مناسب باشد. به همین دلیل قبل از اقدام برای کاشت ناخن ها ضروری است بدانید که این فرآیند در حوزه زیبایی به دو روش اصلی انجام می گیرد که شامل کاشت با مواد پودری و کاشت با ژل است. رویه انجام این کار هم کاملا ایمن و به این صورت است که با استفاده از مواد پودری و ژله ای یک لایه نازک به شکل ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد کشیده می گردد و سطح ناخن طبیعی را به خوبی کاور می نماید تا ناخن های زیباتر و خوش فرم تری ایجاد گردد. سپس با توجه به سلیقه فرد یا مدل مدنظر روی آن طراحی هایی با لاک ناخن انجام می گردد. در حالت کلی با استفاده از پودر و ژل مخصوص کاشت می توان 14 نوع از کاشت ناخن مختلف را اعمال کرد که این موارد عبارت اند از:
- کاشت پودری
- کاشت ناخن ها به شکل ژله ای
- کاشت ناخن ها به روش فیبر یا گیاهی
- دیپینگ
- کاشت آکواریوم
- کاشت میکس
- قالبی یا دوآل
- اکلیلی
- کاشت ناخن ها به شکل مرمریت
- فرنچ ناخن کوتاه یا فرنچ دائمی
- کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری
- لمینت ناخن کوتاه یا لاک ژلیش
- کاشت سیلک
- کاشت هایلایت
ساده ترین روش برای کاشت ناخن ها روش قالبی است؛ چراکه طی این فرآیند مواد در قالب مخصوص آماده ریخته می گردد و به شکل ناخن در می آید، پس از این کار بر روی ناخن ها ضدقارچ زده می گردد و قالب را روی ناخن می گذارند و بعد از تایمی کوتاه آن را جدا می نمایند. استفاده از ضدقارچ، پیش از اجرای هر مدل کاشت ناخن، امری بسیار مهم و حیاتی است. وجود قالب و مواد کاشت روی بستر ناخن شما، مانع از تهویه و رسیدن هوا به بافت طبیعی آن می گردد. این امر، شرایط را برای رشد میکرو ارگانیسم ها و به خصوص قارچ ها فراهم می نماید. اما استفاده از ضدقارچ مناسب، علاوه بر حفظ سلامت ناخن ها در طول مدت کاشت، می تواند از بروز چنین پدیده ای نیز جلوگیری نماید. این کاشت به کسانی توصیه می گردد که زمان زیادی برای رسیدگی به ناخن های خود ندارند، در عین حال طالب ناخن هایی زیبا هستند. از جمله معایب این نوع کاشت می توان به عدم دوام کافی آن اشاره نمود.
کاشت پودری ناخن ها
یکی دیگر از انواع روش های کاشت، کاشت ناخن ها به شکل پودری است. در این روش، تیپ که همان ناخن مصنوعی و از لوازم آرایشی است با چسب به ناخن چسبانده می گردد و مقدار بلندی آن کاملا بستگی به خودتان دارد. گفتنی است که در این روش هم قبل از کاشت روی ناخن مواد ضدقارچ زده می گردد. روش کاشت ناخن ها به صورت پودری به کسانی که وقت کافی برای ترمیم، نگهداری و رسیدگی به ناخن های خود را دارند، توصیه می گردد. البته طبیعتا در بین انواع روش های کاشت ها برترین روش همین کاشت ناخن به شکل پودری است، چراکه علاوه بر دوام و استحکام زیادی که دارد، جلوه ای زیباتر و طبیعی تر هم دارد.
نکاتی در خصوص ژلیش ناخن کوتاه
برای کاشت ناخن ها به شکل ژله ای باید بدانید که این روش مانند کاشت پودری است و تنها تفاوت آن در نوع مواد مود استفاده است. در این روش پس از کاشت ناخن ها باید در دستگاه یو وی قرار گیرد چراکه به خودی خود خشک نمی گردد. در ژلیش ناخن های کوتاه از سه لایه ژل استفاده می گردد که شامل بیلدینگ ژل، تاپ شاین و فینیشینگ ژل است. این ناخن ها حدود دو هفته دوام دارد و برای کسانی که در آب و هوای مرطوب و شرجی زندگی می نمایند، ناخنی ظریف و براق می خواهند، از حساسیت یا ناراحتی تنفسی رنج می برند، و معمولا بدون استفاده از دستکش شست وشوی زیادی در روز انجام می دهند، می تواند انتخابی مناسب باشد. بعلاوه ژلیش ناخن کوتاه به علت استفاده از موادی که مزه بدی دارد برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند، گزینه ای مناسب است.
برترین روش کاشت ناخن ها
در حالت کلی اگر بخواهم یک روش را به عنوان برترین رویه در زمینه کاشت ناخن کوتاه و شیک معرفی کنیم، بر اساس نظر کاربران و آمارهای موجود می توان کاشت پودری را به عنوان برترین گزینه معرفی کرد، چراکه بسیار بادوام است. البته برای جلوگیری از عفونت نیاز است که هر چند وقت یک بار (دو هفته یک بار) ناخن های خود را تمیز کنید. بعلاوه جای تاکید مجدد دارد که کاشت ناخن پودری زمان بر است و در هر بار ترمیم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان شما را می گیرد. در کنار آن طی این فر آیند هر انگشت به صورت جداگانه نیاز به سوهان کشی دارد که طبیعتا زمان بر خواهد بود. بنابراین در کنار مزایای فراوان و آسیب کمتر در این روش، کاشت ناخن ها به شکل پودری برای کسانی که وقت و حوصله کافی ندارند چندان توصیه نمی گردد.
هر چند وقت یک بار باید برای ترمیم کاشت ناخن اقدام کرد؟
ترمیم ناخن های کاشته شده اغلب باید هر 21 روز یک بار تکرار گردد، چراکه در غیر اینصورت رشد بیش از مقدار ناخن های طبیعی شما در زیر مواد کاشت ناخن، می تواند به ناخن های طبیعی آسیب وارد کند. البته در نظر داشته باشید که زمان 21 روز می تواند برای افراد مختلف با توجه به نرخ رشد ناخن هایشان متفاوت باشد. در کنار این مورد با آن که ترمیم به زمان کمتری نسبت به کاشت ناخن نیاز دارد، اما معمولا ناخن کارها برای انجام فرآیند ترمیم حداقل یک ساعت را در نظر می گیرند زیرا ممکن است شکستگی هایی در بخش های مختلف ناخن وجود داشته باشد. بعلاوه ترمیم طرح های ناخن هم با توجه به پیچیدگی طرح، ممکن است بر این زمان اضافه کند.
ایده هایی برای مدل ناخن کوتاه شیک
بعد از اتمام مراحل مختلف کاشت با لوازم کاشت ناخن، نوبت به هیجان انگیزترین بخش کاشت ناخن یعنی طراحی یا دیزاین ناخن ها می رسد. در این مرحله، می توانید هر طرحی که بخواهید را روی ناخن هایتان اجرا کنید. از طرح های ساده و فرنچ کلاسیک گرفته تا مدل های پرزرق و برق، طرح ناخن کوتاه، کیوت یا کاملا ساده. در واقع همگی طرح ها می توانند روی هر نوع ناخنی به هر روشی که کاشته شده است، اعمال گردد. با توجه به آنچه مطرح شد در این قسمت قصد داریم انواع طرح ناخن شیک و باکلاس کوتاه را به شما ارائه کنیم تا با دقت نظر و حس زیبایی شناسانه بیشتر دست به طرح زدن روی ناخن کوتاه شیک خود بزنید.
انتخاب مدل ناخن کوتاه متناسب با هر فصل
یکی از جذابیت های کاشت ناخن کوتاه و طبیعی مدل دادن به آن به شکل متناسب با هر فصل است. هیجان انگیز است اگر بدانید که شما می توانید در کنار ترمیم ماهیانه ، مدل ناخن های خود را هم عوض کنید و در هر فصل تیپ زنانه جذابی بزنید. با توجه به همین اصل هم در این قسمت انواع ایده ها و مدل ناخن کوتاه را متناسب با هر فصل به شما ارائه می کنیم تا به یاری آن ها بتوانید ایده هایی برای استایل خود داشته باشید.
مدل ناخن های کوتاه برای بهار
در این قسمت می توانید انواع طرح های مناسب برای ناخن ها در فصل بهار را مشاهده کنید.
مدل ناخن های کوتاه برای تابستان
در این قسمت می توانید انواع طرح های مناسب برای ناخن ها در فصل تابستان را مشاهده کنید.
مدل ناخن کوتاه برای پاییز
در این قسمت می توانید انواع طرح های مناسب برای ناخن ها در فصل پاییز را مشاهده کنید.
مدل کاشت ناخن کوتاه برای زمستان
در این قسمت می توانید انواع طرح های مناسب برای ناخن ها در فصل زمستان را مشاهده کنید.
کاشت ناخن ها به چه افرادی توصیه نمی گردد؟
به یاد داشته باشید کسانی که بیماری های عفونی و قارچی دارند، مستعد عفونت هستند و سیستم دفاعی بدن ضعیفی دارند نباید کاشت ناخن ها را انجام دهند. از طرفی پوشاندن ناخن ها از طریق چسب و مواد خاصی که طی فرآیند کاشت استفاده می گردد، به علت وجود ماده ای به نام آکریلات در ترکیبات آن ها از لحاظ پزشکی عوارضی مانند پوسته ریزی، تغییر بافت ناخن و عفونت های قارچی دارد که این مساله در خصوص افرادی با سیستم ایمنی ضعیف یا افراد درگیر با بیماری های ژنتیکی شدیدتر است. بعلاوه به منظور قرار دادن ناخن مصنوعی با انجام کاشت باید روی ناخن های طبیعی را با سوهان برقی مخصوص این کار صاف کرد. این کار سبب نازک شدن لایه سطحی ناخن ها و ضعیف و آسیب پذیر شدن آن می گردد. در این شرایط زمانی که مواد شیمیایی روی سطح نازک ناخن قرار می گیرد، احتمال جذب این مواد از روی سطح ناخن و پوست بالا می رود.
منبع: دیجیکالا مگ