بررسی تحول و بازسازی انقلابی در وزارت ارشاد
به گزارش عکس پارسی، به گزارش خبرنگاران، شیرازه کتاب، ماهنامه اختصاصی کتاب و کتابخوانی است که صاحب امتیاز آن مجمع ناشران انقلاب اسلامی است و با مدیر مسوولی یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر می شود.
شماره های 56 و 57 این ماهنامه که برای ماه های مرداد و شهریور است به مبلغ 40 هزارتومان روی پیشخوان کتابفروشی ها ،در اختیار مخاطبان قرار گرفته است. این ماهنامه با انتشار عکسی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم و سیدعباس صالحی ، وزیر ارشاد دولت پیشین با درج مطلبی با عنوان تحول در ارشاد، از ضرورت بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی کشور خبر می دهد.
در این شماره شیرازه کتاب دربخش خانواده نشر گزارشی از نوزدهیمن جشنواره قلم زرین دارد که با نام محملی برای پرواز به آن پرداخته شده است.
در این بخش، گفت وگو با محمدصادق علیزاده، سردبیر قفسه کتاب با عنوان روی مرز کتاب و رسانه قدم زده ام را می بینیم. همچنین رابطه دو طرفه کتاب و رسانه عنوان گزارشی از نشست هم اندیشی شورای عالی کتاب است که در این بخش به آن پرداخته شده است.
گزارشی از چهارمین دوره مسابقه کتاب خوانی پویا با عنوان قصه های شیرین و دلنشین و همچنین گزارش برگزاری هشتمین دوره پویش کتابخوانی (من دیگر ما) را می توانید در بخش خانواده نشر بخوانید. این بخش در صفحه 26 خود تازه های کتاب را هم معرفی می کند.
پرونده ویژه این شماره ماهنامه کتاب و کتابخوانی؛ از چابک سازی ارشاد می گوید و ضرورت یک بازسازی انقلابی و نیاز به تحول در ساختار نشر در این حوزه را مطرح می کند و از سختی های کار دولت سیزدهم می گوید؛ گفت وگویی که سید غلامرضا حسینی، مدیر عامل انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی آن را در مصاحبه با مرتضی جوادی بازگو می کند و از اولویت های دولت آینده در زمینه چاپ و نشر سخن می گوید. علی اکبر تورانیان، مدیر انتشارات شهرآب هم در این بخش از راهکارهای خروج از بن بست غم انگیز کتاب سخن می گوید.
در خاتمه این بخش از پرونده ویژه؛ سید محمد نظام الدین؛ به بررسی فعالیت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه فرهنگ مکتوب می پردازد.
بخش طعم کتاب در این شماره؛ از چگونه داستان بنویسیم سخن می گوید؛ نگاهی به کتاب ایذا انداخته است و کتاب تنها گریه کن را مورد بررسی قرار می دهد و با اکرم اسلامی نویسنده کتاب گفت و گو می کند. این بخش همچنین از مصطفی رضایی هم با عنوان سعی می کنم شاهکار بنویسم هم گفت و گویی منتشر کرده است.
کافه شیرازه آخرین بخش این ماهنامه است که در آن می توانید عناوینی مانند گنجینه سینمای جنگی ما، دو نسل دو کشور، تصویری بدون توصیف را بخوانید . همچنین این بخش گفت وگویی از مریم رحیمی پور، فعال فرهنگی منتشر کرده است که در آن از بچه هایی می گوید که حداقل بیست سال بعد به دنیا آمدند.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران