خبرنگاران پژوهشگر علوم اجتماعی: شیراز خاستگاه صلح و مفاهمه است

به گزارش عکس پارسی، شیراز - خبرنگاران- پژوهشگر علوم سیاسی و اجتماعی با بیان اینکه شیراز خاستگاه صلح ، مدارا و مفاهمه است از کوشش برای ایجاد موزه صلح در شیراز اطلاع داد و بیان داشت : با همراهی و مشارکت خیریه اسلامی در شیراز برای ایجاد موزه صلح ، برگزاری همایش صلح و سلامت و جشنواره بین المللی عکس و کاریکاتور در این راستا کوشش می گردد.

خبرنگاران پژوهشگر علوم اجتماعی: شیراز خاستگاه صلح و مفاهمه است

به گزارش خبرنگار خبرنگاران ، مسعود سپهر روز پنج شنبه در گفت وگو با خبرنگاران در شیراز با تاکید بر اینکه آسایش و اقتصاد با توسعه جنگ ها از بین می رود افزود: نهادهای اجتماعی و مدنی باید کوشش نمایند که بساط نفرت و اندیشه نا صواب برچیده شود ، باید جامعه به سمت صلح برود ، این موضوع به ویژه این روزها که جامعه با کرونا درگیر است و با این بیماری دست و پنجه نرم می نماید بیش از پیش احساس می شود ، باید کوشش شود تا توجه عالم به مسئله صلح جلب شود، دروغ بزرگی وجود دارد که می گویند بنای زندگی انسان، جنگ و تخاصم است .

این پژوهشگر علوم سیاسی و اجتماعی با یادآوری این مطلب که در همه سطوح در سطوح فردی، خانوادگی، شهری، جامعه، کشور و جهانی به دنبال صلح هستیم، افزود: شیراز در طول تاریخ به عنوان شهر صلح و مدارا شناخته شده است ، شیراز از وجود مفاخر با اندیشه صلح طلبانه همچون حافظ و سعدی بهره مند است و اکنون می خواهد اندیشه صلح طلبانه را به همه دوستداران صلح و مدارا تقدیم کند.

سپهر با اشاره به اینکه تاسیس یک مرکز تحقیقات صلح و سلامت در شیراز دنبال می شود افزود: با حمایت نهادهای مردمی و همراهی خیریه اسلامی شیراز ایجاد موزه صلح دنبال می شود ، برای ایجاد منابع این موزه و 2 جشنواره بین المللی پیرامون صلح فراخوان داده شده است، این جشنواره سال جاری در 2 بخش عکس و کارتون (کاریکاتور) اجرا می شود که در بخش کارتون صلح که استقبال خوبی شده است.

وی با تاکید بر اینکه 2 سال از برگزاری کنگره بین المللی صلح و سلامت در شیراز می گذرد افزود: سال جاری در آبان ماه این کنگره برای برگزار خواهد شد که به خاطر کرونا به صورت محدود و ویدئوکنفرانسی برگزار می شود، چهار کتاب در حوزه صلح نیز چاپ شده و 2 مقاله هم در حال چاپ است.

سپهر با تاکید بر اینکه شیراز باید یک مرکز صلح در منطقه و کشورهای اسلامی باشد، افزود: سرمایه های اجتماعی زیادی در شیراز داریم که سعدی و حافظ مهمترین آنان هستند در آثار این مفاخر ارزشمند مدارا، محبت، عشق، دوستی و صلح موج می زند ، باید از این سرمایه فرهنگی شیراز دفاع و استفاده کنیم که ضروری است در این راستا مردم نیز حمایت نمایند، البته که حمایت های سیاسی و معنوی هم ضروری است، اگر همه دست به دست هم دهیم و فرهنگ صلح را تسری دهیم بوی این گل خوشبو همه جامعه را در بر خواهد گرفت.

عضو هیات امنای خیریه اسلامی شیراز با اشاره به اینکه خیریه اسلامی شیراز نزدیک به 60 سال پیشینه دارد گفت: این خیریه مورد اعتماد مردم است و درمانگاه حضرت ولیعصر (عج) در سال 42 با مشارکت این خیریه ساخته شده است، به دلیل نام مبارک حضرت، این درمانگاه بسیار مورد اعتماد مردم است.

مدیر عامل درمانگاه حضرت ولیعصر (عج) افزود: توسعه درمانگاه یکی از اتفاقاتی است که با مشارکت خیریه اسلامی روی داد و درمانگاه شماره 2 این خیریه در منطقه محروم سهل آباد شیراز با یک هزار و 600 متر مربع زیر بنا ساخته شده و در حال خاتمه کار است و سال آینده به بهره برداری می رسد.

وی با اشاره به رونمایی از دستگاه سونوگرافی همراه در درمانگاه حضرت ولیعصر شیراز هم گفت: خیرین یک دستگاه سونوگرافی همراه برای این درمانگاه تهیه نموده اند ، با این دستگاه حتی از افرادی که بیمار هستند و امکان مراجعه به درمانگاه ندارند هم می توان سونوگرافی گرفت ، امکان استفاده از این دستگاه برای نخستین بار در شیراز فراهم شده است.

منبع: ایرنا
انتشار: 26 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: par30pix.ir شناسه مطلب: 1083

به "خبرنگاران پژوهشگر علوم اجتماعی: شیراز خاستگاه صلح و مفاهمه است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران پژوهشگر علوم اجتماعی: شیراز خاستگاه صلح و مفاهمه است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید