ضرورت ترویج ورزش های سه گانه در کشور، پرورش و آموزش 30 مربی سطح یک
به گزارش عکس پارسی، به گزارش خبرنگاران، مهدی گودرزی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری ترای اتلون (ورزش های سه گانه) در جمع خبرنگاران در تبریز با بیان اینکه کمپین ترای اتلون، روح فعال زندگی آغاز شده است، گفت: در این کمپین تلاش می کنیم با معرفی این ورزش ها زمینه زندگی سالم را فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه برای توسعه این کمپین و ورزش ترای اتلون علاوه بر حمایت و توجه مسئولان امر نیاز به همراهی مردم نیز داریم، گفت: ورزش سه گانه یک ورزش ابداعی نیست و همه افراد با شنا، دو و میدانی و دوچرخه سواری آشنا هستند.
گودرزی اضافه نمود: سبک زندگی مردم در این دوران ماشینی شده و توصیه می شود که فعالیت هوازی داشته باشید و برای این منظور دنبال ورزش های سه گانه می رویم که برای تقویت قلب و عروق بسیار مناسب است.
گودرزی با تاکید بر اینکه باید مطالبه گری از سوی خانواده ها، آموزش و پرورش و دیگر نهادها برای توسعه ورزش های همگانی شکل گیرد، اضافه نمود: جهانی امروز متوجه اهمیت ورزش های سه گانه شده و همین موضوع باعث المپیکی شدن این ورزش بعد از از گذشت تنها 5 سال از تشکیل فدراسیون جهانی شد.
وی با اشاره به اینکه 180 کشور جهان سازمان های ملی خود را در این رشته تشکیل داده اند، ادامه داد: 174 کشور دارای ساختار قابل قبولی در این زمینه هستند چرا که این ورزش جوابگوی نیاز جامعه است و از اهداف آن سلامتی و نشاط، دوری از بیماری های غیر واگیر، خودباوری و رقابت شخصی است.
رئیس فدراسیون ورزش های سه گانه کشور با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی در ترای اتلون از جمله سه هیئت ورزشی برتر کشور است، گفت: علاوه بر سلامتی می توان با انجام این ورزش زمینه رقابت شخصی، خودباوری و قهرمانی را به دست آورد.
وی با بیان اینکه اولین دوره رقابت های ورزش های سه گانه کشور با حضور ورزشکاران 9 استان در 4 رده سنی در تبریز برگزار گشت، گفت: هم اکنون نیز مقدمات برگزاری دومین دوره رقابت ها در حال انجام است.
گودرزی سپس در خصوص رقابت های آسیایی نیز گفت: این رقابت ها به دلیل کرونا به تعویق افتاد و منتظر معین تکلیف زمان این رقابت ها و سپس انتخاب سرمربی تیم ملی و حضور قدرتمندانه در این رقابت ها هستیم. در بازی های آسیایی قول کسب مدال را می دهیم.
رئیس فدراسیون ورزش های سه گانه کشور از پرورش و آموزش 30 مربی در سطح یک جهانی در داخل کشور خبر داد و گفت: ما پتانسیل های بالایی در کشور در زمینه مربیگری داریم، مربیان به استخدام فدراسیون در می آیند و باید به صورت حرفه ای اقدام به آموزش ورزشکاران به صورت تمام وقت بکنند. مربیگری یک شغل زمان بر و مهم بوده و بیش از 35 تا 40 سال زمان می برد.
منبع: خبرگزاری مهر