طرز تهیه سوپ پنیر؛ طعمی تازه و متفاوت
به گزارش عکس پارسی، خبرنگارانـ سوپ یکی از محبوب ترین پیش غذا های دنیاست که در بسیاری از رستوران ها به صورت پیش غذا و غذای اصلی در انواع و طعم های گوناگون سرو می گردد. سوپ بعلاوه به علت داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به خصوص وعده شام باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید.
به گزارش خبرنگاران، سوپ پنیر یکی از انواع سوپ های غلیظ و بین المللی است که در بیشتر رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می گردد. این سوپ به علت داشتن مواد مغذی برای بدن بسیار مفید است. پخت این سوپ بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشته ای در آشپزی ندارند، به راحتی می توانند آن را در منزل تهیه نمایند. در این مطلب طرز تهیه سوپ پنیر خوشمزه و لعاب دار همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این سوپ تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سوپ پنیر
جو پرک: 100 گرم
سینه مرغ: 200 گرم
شیر: 1 لیتر
خامه: 2 قاشق غذاخوری
قارچ: 300 گرم
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
کره: 20 گرم
پنیر چدار: 100 گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
لیمو ترش: به مقدار لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
1ـ نکات مربوط به قارچ
قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ بعلاوه در پیش گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ بعلاوه بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آن ها لکه قهوه ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.
2ـ نکات مربوط به مرغ
یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها زود تر معین می گردد. اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ های بسته بندی استفاده می کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون آبه نداشته باشد.
3ـ نکات مربوط به پیاز
اگر بخواهیم به طور مختصر در خصوص کاربرد انواع پیاز ها شرح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف ترین عضو خانواده پیازهاست، آغاز کنیم. این پیاز برترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می گردد آن را خام خورد و یا در سالاد ها و دیپ ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا های مکزیکی هم برترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز های قرمز به میزان کافی عطر و طعم به غذا نمی دهند؛ بنابراین برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی گیرند.
طرز تهیه سوپ پنیر
1ـ ابتدا پیاز را پوست و سپس خرد کنید. پیاز خرد نموده را همراه با کره داخل یک قابلمه مناسب تفت بدهید؛ سپس جو پرک خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و چند ثانیه با پیاز و کره تفت بدهید.
2ـ سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب جوش و کمی نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید مرغ و جو پرک با هم بپزند. بعد از اینکه سینه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
3ـ حالا شیر را به قابلمه اضافه کنید؛ سپس قارچ خرد شده را همراه با سینه مرغ ریش شده داخل قابلمه سوپ بریزید و اجازه بدهید سوپ همراه با شیر و قارچ نیم ساعت بجوشد. بعد از این مدت زمان اجاق گاز را خاموش کنید و پنیر چدار را رنده و به قابلمه سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر داخل سوپ داغ آب گردد؛ سپس سوپ را داخل ظرف سرو بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید و همراه با آب لیمو ترش میل کنید، نوش جان.
منبع: فرارو