تور ترکیه ارزان: طرز تهیه کوزالاک مانتی، برترین غذای ترکیه ای

به گزارش عکس پارسی، کوزالاک مانتی یک غذای ترکی فوق العاده است، این غذای خوشمزه رو می تونید به عنوان فینگرفود نیز روی میز شام رونمایی کنید و ببینید که چه رنگ و رویی به میزتون می ده و چقدر مورد استقبال قرار می گیره. دستور پخت امروز رو از دست ندید چون تا جایی که می دونیم زیاد مطلب در موردش نیست. کیفیت طعم و مزه با ما.

تور ترکیه ارزان: طرز تهیه کوزالاک مانتی، برترین غذای ترکیه ای

بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه ارزان در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا تا آنتالیا رویایی و بالون سواری در شهرهای ترکیه تا کلی تفریح دیگر در انتظار شماست، خاطراتی از مردم مهمانواز ترکیه که همیشه در ذهن شما خواهد ماند.

حتماً شنیدید یکی از مهم ترین مجذوب کنندهیت ها ترکیه انواع غذاهای این کشوره. غذاهای ترکی این قدر هوادار داره که توی کشور ما هم رستوران های ترکی توی هر شهری وجود داره. براتون یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و آسون ترکی رو انتخاب کردیم. کوزالاک مانتی یک غذای ساده، خوشمزه و سریع الپخته. مدت زمان تقریبی پخت یک ساعت است.

مواد مورد احتیاج جهت تهیه کوزالاک مانتی:

  • نان یوفکا مثلثی یک بسته
  • گوشت چرخ نموده صد گرم
  • پیاز یک عدد میانه
  • جعفری تازه ساطوری شده پنجاه گرم
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل قرمز، ادویه گوشت، زردچوبه به اندازه لازم
  • آب به اندازه لازم
  • روغن به اندازه لازم
  • نمک به اندازه دل خواه
  • ماست و بادمجون چهارقاشق غذاخوری
  • قارچ، فلفل دلمه در صورت تمایل

درست کردن غذای ترکیه ای کوزالاک مانتی:

  • در مرحله اول به سراغ پیاز می رویم و آن را نگینی خرد می کنیم. در تابه روغن می ریزیم و پیازها را تفت می دهیم تا حجم شان کم گردد. ادویه گوشت و فلفل قرمز، زردچوبه را به پیازها اضافه نموده وکمی تفت می دهیم تا ادویه ها رنگ باز نمایند و بوی عطرشان فضای آشپزخانه را پر کنه. نکته: توجه داشته باشید ادویه ها را زیاد تفت ندهید چون به سرعت می سوزند که نتیجه عکس خواهد داشت و بوی بدی به غذا می دهد.
  • گوشت چرخ نموده را به پیازها اضافه نموده و سر تابه را چند دقیقه ای می گذاریم و زمان می دهیم تا گوشت نیم پز گردد. در این مرحله با به هم زدن مواد درون تابه یاری می کنیم تا گوشت سرخ گردد و از حالت خامی خارج گردد.
  • حالا نوبت رنگ دادن به سس کوزالاک مانتی فرا می رسد. رب گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا سس گوشتی ما را خوش رنگ و مجذوب کننده کند. این مرحله کاملاً سلیقه ای است و شما می توانید آن را نیز حذف هم کنید.
  • اضافه کردن قارچ یا فلفل دلمه ای، سر تابه را گذاشته و کمی آب به سس اضافه می کنیم تا مواد حسابی با هم بپزند یا اصطلاحاً جا بیوفتند. ده تا پانزده دقیقه که سپری شد نمک را به اندازه دل خواه به سس اضافه می کنیم. به همین راحتی سس گوشتی بی نظیر ما آماده شده، حالا به سراغ نان یوفکا می رویم.
  • نان های مثلثی یوفکا را با یاری قیچی از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. حالا با یاری نی، اتوماتیک، سیخ کوچک یا هر وسیله لوله ای شکلی که در دسترس دارید از قسمت انتهای مثلث ها آغاز به لوله کردن نان می کنیم. نکته: تقریباً به دو تا سه سانتی متر سر مثلث که رسیدید به یاری انگشت یا برس اندازهی آب روی نان بزنید و رول کردن را ادامه دهید. این کار باعث می گردد تا رول های ما به خوبی به هم بچسبند و در زمان سرخ کردن باز نشوند. این کار را تا آخر ادامه می دهیم و تمام نان ها را رول می کنیم. نکته: در این مرحله سرعت عمل به خرج دهید چون نان یوفکا در مجاورت با هوا زود خشک و شنماینده می گردد.
  • بعد از رول کردن نان ها، در ظرف مناسبی روغن سرخ کردنی را می ریزیم و منتظر می مانیم تا روغن داغ گردد. رول ها را یکی یکی در روغن غوطه ور شده سرخ می کنیم. نکته: دقت داشته باشید وقتی روغن به دمای مطلوب شما رسید حرارت را کم کنید زیرا نان یوفکا به خاطر نازک بودنش خیلی زود می سوزد و شکل و بوی بدی می گیرد.
  • رول های سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار می دهیم تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد.
  • مرحله سرو فرا رسیده، حالا رول ها را به دور ظرف مرتب می چنیم و از مخلوط سس گوشتی در مرکز ظرف می ریزیم، اندازهی ماست بادمجان روی گوشت ها ریخته و جعفری ساطوری شده را نیز روی ماست می ریزیم. این مراحل را تا آخر ادامه می دهیم.

نکته: اضافه کردن ماست بادمجون در اصول تهیه اولیه این غذا است اما اگر شما تمایل به استفاده نداشتید می توانید از ماست موسیر یا حتی ماست چکیده ساده نیز بهره ببرید.

غذای محبوب ترکیه ای ما به همین راحتی به سرانجام رسید، رول ها را به سس جادوی آغشته کنید و نوش جان بفرمایید.امیدواریم که دستور امروز باب میل شما عزیزان باشد و کمال استفاده را آن کنید. تا معرفی غذاهای محبوب و مرغوب سایر کشورها شما رو به خدا می سپاریم.

منبع: (coolinarika)

منبع: اُکالا
انتشار: 12 دی 1400 بروزرسانی: 12 دی 1400 گردآورنده: par30pix.ir شناسه مطلب: 1859

به "تور ترکیه ارزان: طرز تهیه کوزالاک مانتی، برترین غذای ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور ترکیه ارزان: طرز تهیه کوزالاک مانتی، برترین غذای ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید