طرز تهیه یک خورش خوشمزه پاییزی با مرغ و انار

به گزارش عکس پارسی، در این مطلب قصد داریم روش تهیه یک خورش پاییزی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه یک خورش خوشمزه پاییزی با مرغ و انار

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه یک خورش پاییزی را به شما دهیم. با ما همراه باشید.

پودر موسیر - یک قاشق مرباخوری

پودر سیر - یک قاشق مرباخوری

سیر - 5 حبه (بزرگ)

نمک - به میزان لازم

انار - 2 پیمانه (دانه شده)

رب انار - نصف پیمانه

مرغ - یک کیلوگرم

پیاز - یک عدد (ریز)

روغن کنجد - 4 قاشق سوپ خوری

زعفران - یک قاشق مرباخوری (اختیاری)

1- مرغ را بشویید و چربی اضافه آن را بگیرید.

2- سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرغ را بدون هیچ ادویه ای در تابه داغ تفت دهید.

3- دو قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه بیرون بیاورید.

4- دو قاشق دیگر روغن داخل تابه بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

5- سیر را هم رنده و به پیاز سرخ شده اضافه کنید.

6- شعله را کم کنید تا سیر تفت بخورد. نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.

7- زعفران را با رب انار کاملا مخلوط و به پیاز و سیر اضافه کنید.

8- مرغ را به بقیه مواد اضافه کنید و مقداری آب داخل خورش بریزید تا بجوشد.

9- بعد از کمی جوشیدن، دانه انار را به آن اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 21 آبان 1399 بروزرسانی: 21 آبان 1399 گردآورنده: par30pix.ir شناسه مطلب: 1199

به "طرز تهیه یک خورش خوشمزه پاییزی با مرغ و انار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک خورش خوشمزه پاییزی با مرغ و انار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید