طرز تهیه یک خورش خوشمزه پاییزی با مرغ و انار
به گزارش عکس پارسی، در این مطلب قصد داریم روش تهیه یک خورش پاییزی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه یک خورش پاییزی را به شما دهیم. با ما همراه باشید.
پودر موسیر - یک قاشق مرباخوری
پودر سیر - یک قاشق مرباخوری
سیر - 5 حبه (بزرگ)
نمک - به میزان لازم
انار - 2 پیمانه (دانه شده)
رب انار - نصف پیمانه
مرغ - یک کیلوگرم
پیاز - یک عدد (ریز)
روغن کنجد - 4 قاشق سوپ خوری
زعفران - یک قاشق مرباخوری (اختیاری)
1- مرغ را بشویید و چربی اضافه آن را بگیرید.
2- سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرغ را بدون هیچ ادویه ای در تابه داغ تفت دهید.
3- دو قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه بیرون بیاورید.
4- دو قاشق دیگر روغن داخل تابه بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
5- سیر را هم رنده و به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
6- شعله را کم کنید تا سیر تفت بخورد. نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
7- زعفران را با رب انار کاملا مخلوط و به پیاز و سیر اضافه کنید.
8- مرغ را به بقیه مواد اضافه کنید و مقداری آب داخل خورش بریزید تا بجوشد.
9- بعد از کمی جوشیدن، دانه انار را به آن اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.
منبع: خراسان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان