طرز تهیه اصلی و مرحله به مرحله خورش داوود پاشا اصل ترکیه با گوشت یا مرغ

به گزارش عکس پارسی، طرز تهیه خورش داوود پاشا اصل ترکیه با گوشت چرخ نموده یا مرغ را در این گزارش بخوانید.

طرز تهیه اصلی و مرحله به مرحله خورش داوود پاشا اصل ترکیه با گوشت یا مرغ

به گزارش، خورش داوود پاشا یا به قول خود ترک ها کوفته داوود پاشا یکی دیگر از غذا های اصیل و قدیمی ترکیه ای است که از ظاهرا نامش را از داوود پاشا، یکی از شاهزاده های مشهور عثمانی گرفته است. این خورش خوشمزه که یک جور هایی شبیه خورش فسنجان خودمان است (البته بسیار ساده تر و بدون گردو) در کشور های سوریه و یونان هم پرطرفدار است در ایران هم بسیار مشهور و محبوب است، چون هم بسیار لذیذ است و هم خیلی سریع آماده می گردد. طرز تهیه خورش داوود پاشا اصل ترکیه با گوشت چرخ نموده یا مرغ را در مجله کوروش بخوانید.

گوشت چرخ نموده مخلوط: 500 گرم

پیاز: 2 عدد متوسط و 1 عدد بزرگ

پودر نعنا خشک: دو قاشق مرباخوری

رب انار ملس: 3 قاشق غذاخوری

آب: 2 لیوان فرانسوی دسته دار

آرد معمولی: 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن مایع: به مقدار لازم

ابتدا پیاز ها را ریز و نگینی خرد کنید. پیاز ها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. به پیاز های در حال تفت فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی ادویه گرفته گردد. وقتی پیاز ها طلایی شدند پودر نعنا را هم اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید. سپس رب انار را اضافه کنید، دو لیوان آب بریزید و اجازه دهید این ترکیب جوش بیاید و غلیظ گردد. در این فاصله گوشت خورش را آماده کنید. یک عدد پیاز بزرگ را رنده کنید، آب پیاز را بگیرید و گوشت چرخ نموده را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل و ادویه و 3 قاشق غذاخوری آرد معمولی هم به آرد اضافه کنید. گوشت را با ادویه و آرد و پیاز خوب ورز دهید و به صورت قلقلی درآورید. به مدت یک ساعت گوشت های قلقلی را در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند. حالا گوشت های قلقلی را در مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید. سپس گوشت های قلقلی سرخ شده را به مایه پیاز و رب اناری که درست نموده بودید اضافه کنید و اجازه دهید خورش داوود پاشا روی شعله ملایم گاز خوب جا بیفتد و مزه بگیرد. خورش داوود پاشا یک خورش کم آب و غلیظ است. خورش داوود پاشا را با نان یا برنج میل کنید.

نکته: خورش داوود پاشا را با مرغ هم می توانید درست کنید. برای این کار از گوشت چرخ نموده مرغ به جای گوشت چرخ نموده مخلوط بهره ببرید. اگر هم به جای مرغ از گوشت بوقلمون استفاده می کنید که چه بهتر. اگر طعم رب انار را دوست ندارید به جای آن از رب گوجه فرنگی بهره ببرید. در این صورت رب را هم با پیاز سرخ کنید تا طعم خامی رب گرفته گردد.

منبع: مجله کوروش

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 اسفند 1398 بروزرسانی: 30 فروردین 1399 گردآورنده: par30pix.ir شناسه مطلب: 731

به "طرز تهیه اصلی و مرحله به مرحله خورش داوود پاشا اصل ترکیه با گوشت یا مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اصلی و مرحله به مرحله خورش داوود پاشا اصل ترکیه با گوشت یا مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید