ترفندهای بو دادن پسته خام در مایکروفر به ساده ترین روش!

به گزارش عکس پارسی، بو دادن پسته خام به روش های گوناگونی امکان پذیر است. شما می توانید این آجیل لوکس و گران قیمت را در تابه، ایرفرایر یا همان هواپز، در فر و در مایکروفر برشته نموده و به عنوان یک میان وعده عالی و مقوی نوش جان کنید. اگر شما هم از هواداران پسته شور و برشته ساده یا پسته زعفرانی هستید، با ما در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله خبرنگاران همراه باشید تا طرز بو دادن پسته خام در مایکروفر و رازهای خوشمزه شدن پسته شور را به شما آموزش دهیم.

ترفندهای بو دادن پسته خام در مایکروفر به ساده ترین روش!

مواد لازم برای بو دادن پسته خام در مایکروفر

پسته خام با پوست: 500 گرم

آب: یک سوم لیوان فرانسوی دسته دار

نمک: 1 الی 2 قاشق غذاخوری

آبلیموی تازه (اختیاری): 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم نموده غلیظ (اختیاری): 2 قاشق غذاخوری

گلپر (اختیاری): به اندازه کافی

فلفل (اختیاری): به اندازه کافی

شکر (اختیاری): به اندازه کافی

زمان لازم برای بو دادن پسته خام در مایکروفر: 5 الی 7 دقیقه

مراحل بو دادن پسته خام در مایکروفر

برای بو دادن پسته خام در مایکروفر هم درست مانند روش های دیگر، ابتدا باید پسته ها را با آب و نمک و افزودنی های دلخواه طعم دار کنید و سپس مراحل طرز تهیه پسته بو داده در مایکروفر را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: مایع طعم دهنده را آماده کنید

برای بو دادن پسته با نمک در مایکروفر، ابتدا نمک، آب، آبلیموی تازه، گلپر، فلفل، شکر و زعفران را در ظرف مناسبی بریزید و به خوبی هم بزنید تا نمک در آب حل گردد. در صورت تمایل، می توانید آبلیموی تازه، گلپر، شکر و فلفل را از این دستور حذف نموده یا بسته به ذائقه، فقط یکی از این مواد را در مایه طعم دهنده بریزید. بعلاوه، می توانید به جای آبلیموی تازه از آبلیموی صنعتی، آبغوره یا سرکه بهره ببرید.

برای خرید نمک، گلپر، فلفل، شکر، زعفران، آبلیمو، آبغوره و سرکه می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: پسته را در مایه طعم دهنده بخیسانید

در این مرحله از طرز بو دادن پسته با پوست، پسته خام را در مایه طعم دهنده بریزید. این ترکیب را به خوبی هم بزنید و یک شب تا صبح در یخچال بگذارید. به این ترتیب، پسته برای چندین ساعت در این محلول خیس می خورد و کاملا طعم دار می گردد.

مرحله سوم: پسته ها را در صافی بریزید

در ادامه برای بو دادن پسته زعفرانی و نمکی، پسته ها را در صافی بریزید تا از محلول طعم دهنده خارج شوند. در صورت تمایل، می توانید پسته های خیس خورده را در سینی مناسبی بریزید و برای چند ساعت در معرض هوا بگذارید تا رطوبت شان کمتر گردد. اگر هم وقت کافی ندارید، پسته ها را مدتی در سبد بگذارید تا آب اضافی آن ها خارج گردد.

مرحله چهارم: پسته ها را در مایکروفر قرار دهید

سینی مایکروفر را فقط کمی چرب کنید. سپس، پسته ها را در سینی مایکروفر بریزید. مراقب باشید، پسته ها کاملا در سینی پخش شوند و اصلا روی هم قرار نگیرند. در ادامه، سینی را بدون هیچ درپوشی داخل دستگاه مایکروفر بگذارید.

مرحله پنجم: دما و توان مایکروفر را تنظیم کنید

برای بو دادن پسته تر در مایکروفر، باید دما و قدرت دستگاه را روی بیش ترین اندازه تنظیم کنید. سپس، پسته ها را برای 5 الی 7 دقیقه در مایکروفر بگذارید تا برشته شوند.

مرحله ششم: پسته ها را هم بزنید

توجه داشته باشید، در این مدت، باید حداقل 2 بار درب دستگاه را باز نموده و پسته ها را زیر و رو کنید تا نسوزند و به صورت یکنواخت بو داده شوند. مدت زمان 5 الی 7 دقیقه مناسب مایکروفرهایی است که بین 900 تا 100 وات توان دارند. اگر قدرت مایکروفر شما فرق دارد، باید زمان برشته کردن پسته ها را بر اساس توان دستگاه کمتر یا بیش تر کنید.

مرحله آخر: پسته برشته را سرو کنید

درست مانند روش بو دادن پسته در هواپز، پس از آن که از برشته شدن پسته ها مطمئن شدید، دستگاه را خاموش نموده و سینی را از مایکروفر خارج کنید. پسته ها را برای مدت کوتاهی هم بزنید تا حرارت سینی رفع گردد. پس از خنک شدن، پسته ها را در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.

نکات مهم درباره بو دادن پسته خام در مایکروفر

  • در کلیه روش های بو دادن پسته خام باید حرارت را به دقت تنظیم کنید و پسته ها را به طور مداوم هم بزنید تا نسوزند.
  • اگر طعم دودی را دوست دارید، می توانید مقداری پودر پاپریکا هم به مایه طعم دهنده اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید پسته بو داده شما درست مثل آجیل هندی، طعم تند و تیز و نسبتا شیرینی داشته باشد، حتما شکر و فلفل قرمز را به محلول طعم دهنده اضافه کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن پسته خام در مایکروفر

اگر قدرت مایکروفر از 1000 وات بیش تر بود چه باید بکنیم؟

در این صورت، باید زمان کمتری را برای برشته کردن پسته تر در نظر بگیرید.

اگر توان مایکروفر از 900 وات کمتر بود چه کنیم؟

در این صورت، باید زمان بیش تری را برای بو دادن پسته خام در نظر بگیرید.

اگر پس از اتمام زمان مورد نظر، پسته ها هنوز کاملا خشک نشده بودند چه باید کرد؟

در چنین شرایطی، باید پسته های بو داده و در عین حال، کمی مرطوب را در سینی مناسبی بریزید و برای چند ساعت در معرض جریان هوا بگذارید تا کاملا خشک شوند.

روش بو دادن پسته در سرخ کن بدون روغن چیست؟

برای بو دادن پسته در سرخ کن بدون روغن، درست مانند دستور بالا باید پسته ها را از شب قبل در ترکیب نمک و آب با افزودنی های دلخواه بخیسانید. سپس، پسته ها را در محفظه هواپز بریزید و دمای دستگاه را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. پس از نیم ساعت، پسته های مزه دار شما برشته می شوند. یادتان باشد، هر 10 دقیقه درب ایرفرایر را باز کنید و پسته ها را هم بزنید.

روش بو دادن پسته در ماهیتابه چگونه است؟

طرز بو دادن پسته در ماهیتابه هم درست مانند همان چیزی است که در دستور بالا گفتیم؛ با این تفاوت که باید پسته های خیس خورده را در تابه داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید. در این روش، به جای خیساندن پسته در محلول طعم دهنده، می توانید مایع را در ماهیتابه بریزید و درب تابه را ببندید تا در طول فرآیند برشته کردن، همه مواد به خورد پسته ها بروند.

منبع: افق کوروش
انتشار: 5 آبان 1403 بروزرسانی: 5 آبان 1403 گردآورنده: par30pix.ir شناسه مطلب: 2290

به "ترفندهای بو دادن پسته خام در مایکروفر به ساده ترین روش!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای بو دادن پسته خام در مایکروفر به ساده ترین روش!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید