3 رسپی املت توت فرنگی ، چطور املت توت فرنگی کتوژنیک درست کنیم؟

به گزارش عکس پارسی، املت توت فرنگی یکی از مجذوب کننده ترین است که طعم منحصر به فردی دارد. این املت میوه ای با بافتی نرم و طعمی ملایم می تواند گزینه ای مجذوب کننده به عنوان برای علاقه مندان به یا میان وعده های خاص، سبک و مغذی باشد. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه املت توت فرنگی را به چند روش خلاقانه به شما آموزش دهیم.

3 رسپی املت توت فرنگی ، چطور املت توت فرنگی کتوژنیک درست کنیم؟

طرز تهیه املت توت فرنگی در یک نگاه

برای تهیه املت توت فرنگی، ابتدا توت فرنگی ها را بشویید و آب اضافی آن ها را بگیرید. سپس، ساقه و کلاهک سبزشان را جدا نموده و به صورت اسلایسی خرد کنید. تخم مرغ ها را در کاسه مناسبی بشکنید و با شیر، شکر، وانیل و کمی نمک مخلوط نموده و خوب هم بزنید تا مایه ای یکنواخت به دست آید.

کره را در تابه ای نچسب روی حرارت ملایم ذوب کنید و مایه املت را در آن بریزید. اجازه دهید سطح زیرین ببندد اما روی آن کمی مرطوب بماند. سپس توت فرنگی های خرد شده را روی نیمه املت پخش کنید.

حالا، طرف خالی املت را روی سمت دیگر تا کنید و بگذارید برای یک الی دو دقیقه دیگر بپزد. در آخر، املت توت فرنگی را در ظرف مناسب قرار دهید و در صورت تمایل با پودر قند، خامه یا بستنی تزیین نموده و بلافاصله سرو کنید.

برای مطالعه جزییات، مواد لازم و مراحل طرز تهیه املت توت فرنگی ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه املت توت فرنگی (برای 2 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
تخم مرغ3 عدد
توت فرنگی تازه و خرد شده1 لیوان فرانسوی دسته دار
شکر 1 قاشق غذاخوری
کره1 قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
شیر2 قاشق چای خوری
نمک1/4 قاشق چای خوری
پودر قندبرای تزیین املت توت فرنگی
خامه یا بستنیبرای سرو با املت توت فرنگی

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت املت توت فرنگی: 5 الی 7 دقیقه

مراحل طرز تهیه املت توت فرنگی

طرز تهیه املت توت فرنگی به عنوان یک صبحانه یا میان وعده مقوی و خوشمزه به صورت ساده، با خامه و پودر قند، با بستنی، با ماست و جو دو سر و در ترکیب با انواع شیرین کننده های دلخواه قابل انجام است.

مرحله اول: توت فرنگی ها را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه املت توت فرنگی، ابتدا باید توت فرنگی ها را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن ها خارج گردد. سپس، توت فرنگی ها را ساقه گیری نموده و کلاهک سبزشان را جدا کنید. پس از آن، توت فرنگی ها را به صورت اسلایسی برش بزنید.

مرحله دوم: مایه املت را آماده کنید

حالا، تخم مرغ ها را در کاسه مناسبی بشکنید و با قاشق یا همزن دستی به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ ها از حالت لختگی خارج شوند. سپس، شیر را نیز به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید. این ترکیب را دوباره هم بزنید تا مایه یکنواختی ایجاد گردد.

در صورت تمایل، برای خرید تخم مرغ و شیر می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: طعم دهنده های املت را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه املت با توت فرنگی، باید وانیل، نمک و شکر را نیز به مایه املت اضافه کنید. این مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

برای خرید وانیل، نمک و شکر می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: مایه تخم مرغی را در تابه بریزید

اکنون، کره را در تابه نچسب و مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کره ذوب گردد. سپس، مایه تخم مرغی املت را به این تابه اضافه کنید. تابه را روی حرارت حرکت دهید تا مایه املت به صورت یکنواخت کف تابه را بپوشاند.

برای خرید کره می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: توت فرنگی ها را به مایه املت اضافه کنید

پس از آن که سطح زیرین املت کمی بست و روی آن هنوز اندکی مرطوب بود، توت فرنگی های خرد شده را به طور یکنواخت روی نیمه ای از املت پخش کنید. سپس، با یاری کفگیر، نیمه خالی املت را روی قسمت دارای توت فرنگی تا کنید و بگذارید برای 1 الی 2 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا کامل بپزد، اما خشک نگردد.

مرحله آخر: املت توت فرنگی را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، املت توت فرنگی را در ظرف سرو قرار دهید و در صورت تمایل، با پودر قند ()، خامه یا بستنی تزیین کنید.

در صورت تمایل، برای خرید، قند، خامه و انواع بستنی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

روش تهیه املت توت فرنگی کم کربوهیدرات (مناسب رژیم کتوژنیک)

برای تهیه املت توت فرنگی کم کربوهیدرات شما به 3 عدد تخم مرغ، 2 قاشق غذاخوری خامه پر چرب، 1 قاشق غذاخوری کره، نصف لیوان توت فرنگی خرد شده، کمی وانیل و 1 قاشق چای خوری شیرین کننده طبیعی (مانند استویا یا اریتریتول) احتیاج دارید.

روش طبخ به این صورت است که باید تخم مرغ، خامه، شیرین کننده و وانیل را مخلوط کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی ایجاد گردد. باقی مراحل را مطابق دستور بالا دنبال کنید.

دستور تهیه املت توت فرنگی مخصوص ورزشکاران

طرز تهیه املت توت فرنگی مخصوص ورزشکاران با استفاده از 1 عدد تخم مرغ کامل، 2 عدد سفیده تخم مرغ، 2 قاشق غذاخوری ماست یونانی، 1 لیوان توت فرنگی خرد شده، 1 قاشق چای خوری عسل (اختیاری)، میزان کمی روغن نارگیل و 1 قاشق غذاخوری جو دو سر پخته شده یا پودر پروتئین طعم دار قابل انجام است.

در صورت تمایل، می توانید کمی پودر دارچین نیز به این مواد اضافه کنید. برای درست کردن این املت، کافی است همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و به خوبی ترکیب کنید. سپس، مایه تخم مرغی را در تابه حاوی روغن نارگیل گرم بریزید و روی حرارت ملایم نیم پز کنید. باقی مراحل را عینا مانند دستور بالا دنبال کنید.

نکات مهم در طرز تهیه املت توت فرنگی

  • در صورت تمایل، می توانید میزان کمی زست لیمو (پوست لیموی رنده شده)، پودر دارچین یا چند برگ نعنای تازه را نیز به مایه تخم مرغی املت توت فرنگی اضافه کنید تا خوشمزه تر گردد.
  • بسته به طبع و ذائقه، می توانید یک چهارم قاشق چای خوری هل ساییده شده و 1 قاشق چای خوری گلاب نیز به مایه املت توت فرنگی اضافه کنید تا عطر و طعم شرقی به خودش بگیرد.
  • برای تزیین املت توت فرنگی به دلخواه می توانید از خلال پسته و خلال بادام نیز بهره ببرید.
  • در طرز تهیه املت توت فرنگی، حتما از توت فرنگی های تازه، شیرین و بدون لکه بهره ببرید؛ میوه های نارس یا بیش از حد آبدار، باعث خراب شدن بافت املت می شوند.
  • املت را باید روی حرارت ملایم بپزید تا نسوزد یا بیش از میزان سفت و خشک نگردد.
  • پیش از افزودن توت فرنگی، از نیم پز بودن سطح زیرین املت مطمئن شوید؛ اما باید سطح رویی املت اندکی مرطوب باقی بماند تا بتوانید به راحتی آن را تا کنید.
  • اگر توت فرنگی را پیش از نیم پز شدن تخم مرغ به تابه اضافه کنید، آب می اندازد و املت را خراب می نماید.
  • اگر میزان شکر یا عسل مصرفی را بیش از میزان لازم در نظر بگیرید، سطح زیرین املت شما خیلی زود کاراملی می گردد و می سوزد.

فوت و فن های خوشمزه شدن املت توت فرنگی

آیا می توانیم املت توت فرنگی را با توت فرنگی یخ زده درست کنیم؟

بله. اما توصیه می کنیم توت فرنگی یخ زده را بعد از باز شدن یخ آن و پیش از استفاده کاملا خشک کنید تا املت شما خیس و وارفته نگردد.

آیا می توانیم این املت را از شب قبل آماده کنیم؟

خیر. املت توت فرنگی را باید بلافاصله پس از پخت مصرف کنید. چون، ماندگاری این املت پایین است و بافت و طعم خود را به سرعت از دست می دهد.

چگونه می توانیم املت توت فرنگی را بدون افزودن شکر زیاد شیرین تر کنیم؟

می توانید از عسل طبیعی، شیره افرا یا پودر دارچین برای تقویت شیرینی طبیعی بهره ببرید. بعلاوه، استفاده از توت فرنگی شیرین و رسیده به بهبود طعم این املت یاری می نماید.

آیا می توانیم میوه های دیگری مانند موز و بلوبری را نیز به این املت اضافه کنیم؟

بله. اما به میزان کم؛ ترکیب چند میوه باید با دقت انجام گردد تا املت شما زیادی مرطوب و وارفته نگردد.

املت توت فرنگی برای چه وعده ای مناسب تر است؟

بیشتر برای صبحانه یا میان وعده سبک، به ویژه در روزهایی که میل به صبحانه شیرین دارید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 15 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 15 اردیبهشت 1404 گردآورنده: par30pix.ir شناسه مطلب: 2372

به "3 رسپی املت توت فرنگی ، چطور املت توت فرنگی کتوژنیک درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "3 رسپی املت توت فرنگی ، چطور املت توت فرنگی کتوژنیک درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید