قالیباف: بورس انرژی باید رونق گیرد ، ضرورت اصلاح الگوی مصرف
به گزارش عکس پارسی، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بورس انرژی ما تا به امروز رونق نگرفته که باید تغییراتی در این زمینه حاصل گردد.

به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و پس از ارائه گزارش وزیر نفت درباره برنامه های توسعه ای این وزارتخانه، گفت: بنده شاهد پیشرفت هایی در این حوزه بوده ام به گونه ای که در سفر به خوزستان از پالایشگاه خلیج فارس بازدید کردیم و بابت توان دفاعی کشور افتخار می کنیم، چرا که این پالایشگاه حدود 14 میلیون تُن فرآورده دارد و ما اگر در همه عرصه ها این باور را داشته باشیم می توانیم مسائل را حل کنیم.
وی درباره بورس انرژی، اضافه کرد: سوال بنده این است که چرا بورس انرژی ما تا به امروز آن طور که باید و شاید رونق نگرفته است و باید تغییراتی در این زمینه حاصل گردد و همچنین در بحث خام فروشی هم باید تغییراتی لحاظ گردد.
رئیس مجلس شورای اسلامی درباره الگوی مصرف، گفت: کشور ما در زمینه مصرف انرژی جز کشور های پرمصرف است و عملکرد ما در این بخش قابل قبول نبوده و نیازمند تغییراتی در رویکرد ها در این عرصه است.
قالیباف یادآور شد: در 40 روز گذشته وزیر نفت جلسات متعددی در زمینه های مختلف با نمایندگان مجلس برگزار کرد و علت آنکه جلسه امروز با وزیر نفت جلسه ای منطقی بود آن است که وزیر نفت و همکاران وی بسیاری از دغدغه ها و موضوعات مورد نظر نمایندگان را پذیرفتند.
وی ادامه داد: البته ضروری است این وزارتخانه همچنان ارتباطات خود را با کمیسیون های مجلس و مرکز پژوهش ها داشته باشد تا دیگر مسائل این حوزه حل و فصل گردد.
رئیس مجلس شورای اسلامی درباره مسائلی که در زمینه تهیه گاز مایع و سوخت کشاورزان وجود دارد، گفت: محروم ترین و مستضعف ترین افراد جامعه از گاز مایع استفاده می نمایند، اما مسائلی در تهیه این گاز دارند که باید حل و فصل گردد. همچنین کشاورزان هم مسائلی در زمینه سوخت دارند که ضروری است با همکاری دولت و مجلس این دو مشکل هم مرتفع گردد.
وی اظهارداشت: با توجه به اقدامات دشمن و فشار و تهدیداتی که آنان به کشورمان تحمیل می نمایند، نمی توان انتظار داشت که وزارت نفت برنامه ها و هدف گذاری های خود را مطابق با برنامه پیش ببرد.
قالیباف توضیح داد: البته همه در مجلس، دولت و پژوهشگاه ها بپذیریم که باید تهدیدات دشمن را به فرصت تبدیل کنیم و با به کارگیری ابزار ها و تجهیزات فنی خود، بر توان داخلی خود متمرکز باشیم تا از این مسائل عبور کنیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: این توان در وزارت نفت و همچنین صنعت و تکنولوژی ما وجود دارد و درست است که کاری سخت است، اما این کار شدنی است و ما باید گام های خوبی در این راستا برداریم و عقب ماندگی ها و موانع را مرتفع کنیم.
منبع: خبرگزاری دانشجو